Emocijas un mistika 10. septembra Pilnmēness laikā: ko darīt, nedarīt un 7 veidi kā izteikt vēlēšanos naudas un veiksmes iegūšanai

Pilnmēness raksturojums

Pilnmēness laikā var sākt rīkoties, piemēram, palaist projektu, par kuru jau sen sapņojāt to izdarīt. Tāpat šis laiks derēs, lai apdomātu to, no kā jums vajadzētu atteikties savā dzīvē. Piemēram, tā var būt pārliecība, kaitīgi ieradumi u.tml. Pilnmēness ir labs laiks, lai ļautos pārdomām un meditācijām.

 

Pilnmēness fāze iestāsies 10.septembrī plkst. 11.59.

Ko aizliegs darīt Pilnmēness laikā?

– Šajā laikā nevajag ļauties asām un karstām diskusijām. Var izcelties nopietni strīdi.

– Pilnmēness laikā var būt saasinātas emocijas, turklāt visiem cilvēkiem. Šajā laikā nevajag pret kādu būt nekaunīgam, rupjam vai darīt kaut ko tādu, kas radīs aizkaitināmību. Atbildes reakcija var būt daudz spēcīgāka.

– Pilnmēness laikā nevajag pārstrādāties. Pēc iespējas labāk izvairīties no stresa.

– Nevajag pieņemt tos lēmumus, kuri var izmainīt jūsu dzīvi.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāsta, kurām 3 zodiaka zīmēm šis septembris būs unikāls

Kā izteikt vēlēšanos?

1. Vēlmju kaste. Šai metodei vajadzēs atrast piemērotu kasti, bet tajā salikt visu to, kas jums atgādina par vēlēšanos.

2. Spilvens. Pirms doties gulēt, nostājieties pie spilveni un iztēlojaties savu vēlmi. Jādodas gulēt ar pozitīviem nolūkiem. Svarīgi atmest arī visas šaubas, kuras traucē sasniegt mērķus.

3. Afirmācija. Svarīgi izvēlēties pareizu pozitīvo nolūku un to atkārtot.

4. Filma. Lai realizētu šo metodi, pietiek piemeklēt to filmu vai seriālu, kurā varonis būs tas laimīgais, kas īstenos jūsu kvēlāko vēlēšanos. Viss, ko jums atliek darīt, ir noskatīties filmu un iztēloties sevi filmas personāža lomā.

5. Lai īstenotos vēlēšanās, var izmantot tik vienkāršu metodi, kā to uzrakstīt. Tiesa, nāksies to izdarīt daudzas reizes. Bet konkrētāk, 5 dienas cilvēkam, kurš grib, lai viņa vēlēšanās piepildītos, jāuzraksta tā uz lapiņas 55 reizes.

6. Scenārijs. Pietiek ar to, ka uzrakstīsi scenāriju par sevi pašu. Tomēr vajag rakstīt tā, it kā jūsu vēlēšanās ir jau piepildījusies, bet sižetu varat papildināt ar pozitīviem mirkļiem.

7. 17 sekundes. Pēc pamošanās ir nepieciešamas tikai 17 sekundes, lai izmantotu šo tehniku. Šo sekunžu laikā ir nepieciešams iztēloties, ko jūs jūtat, kad jūsu vēlēšanās īstenojas. Esiet šajā stāvoklī, bet pēc tam sāciet dienu.

Leave a Comment