Elizabete II pastāstījusi princim Harijam par savu pirmsnāves vēlēšanos: ”Viņa to tiešām vēlas”

Lielbritānijas karaliene Elizabete II, jūtot, ka pēc pārslimotā covid-19 viņas dzīves vitalitāte un spēks pakāpeniski aiziet, pastāstījusi princim Harijam par kādu savu slepenu vēlmi. Dialoga detaļas ir nokļuvušas britu presē.

Saskaņā ar medijos pausto informāciju karalienes pirmsnāves vēlēšanās ir dzīvē ieraudzīt mazmazmeitu, un šajā sakarā viņa vērsusies pie sava mazdēla Harija.

Lieta tāda, ka princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla dzīvo ASV, tur arī 2021. gada vidū piedzima Lilibeta. Kopš tā brīža pāris ne reizi nav ieradies Lielbritānijā – meitenīti radinieki ir redzējuši tikai caur videosakariem.

Lasi vēl: Pēc 1.aprīļa vēl šie Covid-19 ierobežojumi būs spēkā – kuri tie būs?

“Karaliene patiešām izmisīgi sapņo par satikšanos ar Lilibetu,” – žurnālistam Braienam Hovijam stāstīja kāda karaļnamam pietuvināta persona.

Saskaņā ar baumām Harijs ir gatavs izpildīt vecmāmiņas lūgumu un atvest meitu uz Lielbritāniju. Karaliene pavisam nesen izārstējās no koronavīrusa infekcijas, bet, kā atzīmē mediķi, pēc tam 95 gadus vecās karalienes veselība ir īpaši “sašķobījusies”.

COMMENTS

Leave a Comment