Elīna nejauši dzirdēja vīra telefonsarunu. Tajā brīdī visa viņas pasaule sāka zem kājam pilnībā brukt

Elīna atteicās, sakot, ka pati var tikt galā, un vaicāja, kas zvanījis.

Dainis atbildēja, ka tas bijis viņa draugs Andris, kas uzaicinājis viņu uz pirti. Elīna izteica neapmierinātību, ka pēdējā laikā Dainis pārāk daudz laika pavada bārā, pirtī vai makšķerējot.

Sieviete sūdzējās, ka viņai apnicis brīvdienās vienai palikt mājās, un pēdējā laikā abu laulāto attiecības bija kļuvušas saspīlētas.

Dainis teica sievai, ka pirts viņu garlaikošot, jo kompānijā būšot tikai vīrieši. Elīna atbildēja, ka atradīs, ko darīt, un jautāja, vai pasākums notiks sestdien.

Dainis sākumā piekrita pirti apmeklēt kopā ar sievu, bet beigās teica, ka viss tiekot atcelts, jo darbā viņam darāmas steidzamas lietas. Elīna saprata, ka Dainis vienkārši cenšas izlocīties, taču nezināja, kā viņu pieķert laulības pārkāpšanā.

Elīna nekad iepriekš nebija rakņājusies vīra tālruni, jo uzticējās viņam, taču šoreiz rīkojās savādāk. Telefonā viņa atrada vīra saraksti ar kādu dāmu vārdā Irēna, un kas bija stāvoklī no Daiņa un gribēja paturēt bērnu, lai gan viņš bija pret šo ideju. Izrādījās, ka abi mīlnieki satiekas jau apmēram divus gadus. Nesen viņi arī bija sarunājuši satikties parkā.

Noliktās tikšanās dienā Elīna nolēma vīru izsekot. Kad viņa redzēja, kā Irēna un Dainis parkā satikās, apskāvās un skūpstījās, Elīna vairs negribēja turpināt vērošanu un pienāca klāt abiem mīlas balodīšiem.

“Man viss ir skaidrs, paņem savas mantas un dodies prom,” viņa teica. Tad viņa pagriezās un devās mājās. Dainis metās viņai pakaļ, lūdzot piedošanu, bet Elīna saprata, ka nespēj piedot nodevību, īpaši ņemot vērā, ka vīra mīļākā ir stāvoklī no viņa.

Veselu gadu Dainis turpināja neatlaidīgi mēģināt atgūt Elīnu. Viņš atvainojās, atzina savu kļūdu un lūdza piedošanu. Tomēr Elīna palika nelokāma.

Viņa saprata, ka attiecību turpināšana ar vīru, kurš bija gatavs pamest ģimeni un nepiedalīties gaidāmā bērna audzināšanā, sagādās viņai tikai sāpes un vilšanos.

Gada laikā daudz kas mainījās. Vīra pieviltā sieviete atrada sevī spēku, lai pārdzīvotu šķiršanos un atvērtu jaunu lappusi savā dzīvē. Viņa daudz laika pavadīja ar nu jau pieaugušajiem bērniem un koncentrējās uz karjeru, kļūstot par neatkarīgu un spēcīgu sievieti.

Bet kādas ir tavas domas par šo stāstu? Vai, tavuprāt, Elīna rīkojās pareizi? Priecāsimies, ja paudīsi savu viedokli/pieredzi komentāros un dalīsies ar rakstu sociālajos tīklos!

Leave a Comment