“Ekstrasensu Ciņu” zvaigzne Viktorija Raidos intervijā pastāsta baisas lietas, ko sagaida pasaule jau drīzumā

Viktorija Raidos ir nākusi klajā ar būtisku brīdinājumu, kas ir adresēts visiem pasaules iedzīvotājiem un aicina tiem pievērst uzmanību tam, ko viņa prognozē nākotnē.

Viņas paziņojums liecina, ka situācija ir daudz nopietnāka, nekā tas varētu šķist no pirmā acu uzmetiena. Raidos uzsver, ka šīs norādes ir būtiskas, lai cilvēki sagatavotos un spētu pienācīgi reaģēt uz nākotnē gaidāmajām izmaiņām.

Pagājušajā gadā mūsu ekrānos atgriezās ar patiesu uzplaukumu spēcīgākie zīlnieki un mistiķi, kuri nešaubīgi iekaroja uzmanību ar savu dalību šovā “Ekstrasensu cīņā”. Šie brīnumainie indivīdi vienotā frontē nolēma iesaistīties aizraujošā cīņā par titulu, kurš tiek uzskatīts par prestižāko jaunajā ezotēriskās ievirzes televīzijas projektā. Viņu piedalīšanās šajā sacensībā radīja neizsīkstošu interesi un aizraušanos, paplašinot zīlnieku un mistiķu pasaules robežas, turot skatītājus savā spēku un māņticības burvībā.

Popularitātes vilinājums bija ne tikai iespēja dalībniekiem šajā projektā, bet arī katalizators dažiem no viņiem, kuriem bija vēlme izveidot savus blogus un dalīties ar savām pieredzēm un zināšanām sociālajos tīklos.

Viktorija Raidosa, kā viens no šī projekta dalībniekiem, piemēram, regulāri papildina savu YouTube kanālu ar stāstiem un atklājumiem no savas mistikas prakses. Šis solis palīdz ne tikai saglabāt saikni ar savu auditoriju, bet arī piedāvā iespēju dziļāk izpētīt un izklāstīt savas domas un pieredzes dažādās ezotēriskās tēmās.

Šoreiz Viktorija Raidosa izvēlējās piedalīties diskusijā par spokiem un garīgajām entitātēm, kas var ietekmēt cilvēka dzīvi un vidi. Kā parapsiholoģe, viņa aktīvi brīdina sabiedrību par šīm potenciālajām br**smām.

Vai uzskati, ka tas ir normāli, ja Latvijā kāds saņem tik lielu pensiju?

Raidosa pārliecinoši uzsvēra, ka ir būtiski saprast un ņemt vērā šīs garīgās enerģijas iespējamo klātbūtni, īpaši iegādājoties jaunu mājokli vai jaunas mantas. Viņas teiktais norāda uz nepieciešamību attīrīt un attālināt pagātnes garus, lai nodrošinātu labklājību un mieru gan fiziskajā, gan garīgajā dzīvē.

Lasi vēl: Nebūs tāda novada Latvijā, ko tas neskars: “Latvijas Pasts” nāk klajā ar jaunu ziņojumu, kas ietekmēs ikvienu Latvijas iedzīvotāju

Vairāki mediju avoti ir pievērsušies jautājumam par svešām dvēselēm un to ietekmi uz cilvēku dzīvi, norādot, ka šādas enerģijas klātbūtne var būtiski ietekmēt cilvēku labklājību un pat pavērst to sliktākā virzienā. Tādēļ ir ārkārtīgi svarīgi pievērst uzmanību šim aspektam un rūpīgi izvērtēt to, kā svešās dvēseles varētu ietekmēt mūsu vidi un dzīves kvalitāti.

“Ak, dies!” – radio personība Maija Rozīte-Krištopane nobiedē soctīklu lietotājus ar savu izskatu

Lai nodrošinātu pozitīvu un harmonisku vidi, ir svarīgi veikt pasākumus, lai attīrītu jebkādu svešo enerģiju no mūsu apkārtnes.

Tas ietver informācijas iegūšanu par iepriekšējiem īpašniekiem, gan automašīnām, gan dzīvokļiem, kā arī rūpīgu enerģijas attīrīšanu no lietām un telpām,” norāda Viktorija Raidos, mudinot visus būt piesardzīgiem un produktīviem attiecībā uz šo jautājumu.

Turklāt, savā šovā, mistiķe dalījās ar stāstu par ģimeni, kurā bija notikusi nelaime. Pēc zvaigznes stāstītā, pie viņas vērsās jauns pāris, kas ar lielām cerībām iegādājās jaunu dzīvokli un sapņoja par ģimenes paplašināšanos ar bērnu.

Tomēr pēc tam, kad viņi bija iekārtojušies jaunajā mājoklī, vairākus gadus viņu centieni kļuva par veltīgu cīņu, jo sievietei neizdevās iestāties stāvoklī. Bezcerības sajūtu pārņēma ne tikai viņa, bet arī viņas vīrs. Šajā ārkārtīgi grūtajā laikā pie palīgām nāca Viktorija Raidos, kas savā pieredzē un spējās redzēt garus, atrada risinājumu.

Viktorija Raidos atklāj, ka iepriekšējā mājas īpašniece mirusi vannas istabā dzemdību laikā, un viņas enerģija esot palikusi saistīta ar šo telpu, ietekmējot jauno saimnieci.

Turklāt Raidos norāda uz svarīgumu attīrīt no iepriekšējā saimnieka enerģijas noteiktas lietas un priekšmetus.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment