“Ak, dies!” – radio personība Maija Rozīte-Krištopane nobiedē soctīklu lietotājus ar savu izskatu

Foto – ekrānuzņēmums

Radio personība un dīdžejmeitene Maija Rozīte-Krištopane ne reizi vien intervijās ir stāstījusi, ka ir aktīva, un mīl aktīvu dzīvesveidu. Taču šoreiz viņas ievietotais video vietnē “Instagram” licis izbrīnā pavērt mutes – kas noticis ar Maiju?

Piedaloties modes mākslinieka Dāvida raidījumā “Žetons par uzdrīkstēšanos” Maija stāstīja, ka bērnībā nebūt nav bijusi tāda meitene kā tagad. Patiesībā viņai pat bijuši gana grūti laiki…

Atbildot uz Dāvida jautājumu “vai tu gribētu atgriezties kādreiz skolā”, Maija pārliecinoši atbild, ka to nevēlētos: “Mani skolā nepieņēma. Man nebija nekādas “vainas”, bet bērniem bieži nevajag iemeslu, lai tā būtu. Es sāku agri nodarboties ar dažādām darba lietām, agrā vecumā, ap kādiem 12-13 gadiem es sāku rakstīt bērnu žurnāliem. Vai tā bija skaudība, vai kas – tas jājautā tiem, kas mani apsmēja. Bija pasmagi īstenībā. Visa klase, kādi 30 cilvēki, izņemot divas meitenes, ar mani nerunāja, apsaukāja, raustīja… Tā ar šodienas prātu es tulkoju, ka tā bija skaudība. Bet arī šodien es redzu, ka baigi liels iemesls nav vajadzīgs, lai tas notiktu. Arī tad, kad tu esi pārāk normāls, arī tad tevi var sākt ķircināt. Un diemžēl tas ir ļoti izplatīti.”

Runājot par sievietes pievilcību, Maija stāsta, ka viņai nav tādu pārāk atklātu bilžu, jo viņai šķiet, ka daudz pievilcīgāk izskatās sieviete tad, kad viņai ir kaut kas uzvilkts, kas viņas ķermeni nosedz, kaut vai pieticīgi, tomēr nosedz.

Izpildi testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Dāvids Maijai jautā, kāda ir viņas vislabākā rakstura īpašība? Uz to viņa atbild: “Es jūtos diezgan kā spridzeklītis. Labā nozīmē – es pati sev “spridzinu” iekšā, citiem nekaitējot. Vismaz man pašai tā liekas.”

Foto – ekrānuzņēmums

Bet ko tad Maija izdarījusi ar savu izskatu, ka soctīklos cilvēki viņu vairs nepazīst?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment