“Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Merilina Kerro stāsta: Sieviešu vārdu vārdu īpašnieces, kuras var atstāt vīrieti bez eiro kabatā

Izvēloties partneri, daudzas sievietes pievērš uzmanību viņa finansiālajām iespējām.

Reālajā pasaulē kas tāds vairs nevienu nepārsteidz, bet vienmēr ir saprāta robežas. Merilina Kerro stāsta, kuru sieviešu vārdu īpašnieces ir spējīgas atstāt savu vīrieti bez naudas kabatā.

Speciālisti izdalīja dažus sieviešu vārdus, kuru īpašnieces ir gatavas tērēt visu sava izredzētā naudu, un izmantot viņu savās personīgajās interesēs.

Natālija

Natālija ir ļoti spēcīga sieviete, kura demonstrē neatkarību un pārliecību par sevi. Šī vārda īpašniecei nav nekā neiespējama, un viņa ir gatava uz visu, lai sasniegtu panākumus dzīvē.

Sieviete ar šādu vārdu vienmēr pirmajā vietā liek personīgo komfortu. Un, vai tad ir svarīgi, kā tu to panāc šajā dzīvē? Natālija ir pieradusi visu kontrolēt un gūt vēlamo, un, lai tā notiktu, viņa pielietos visdažādākās metodes.

Un, ja tajā var palīdzēt partneris, kāpēc gan ne? Natālijai piemīt veselīgs egoisms, jo savas vēlmes un vajadzības viņa vienmēr liek pirmajā vietā.

 

Arina

Arinai piemīt spēcīga enerģija, kas spēj izkausēt jebkura vīrieša sirdi. Sieviete ar šo vārdu nozīmi piešķirs absolūti visam. Izvēloties vīrieti, viņa vienmēr skatās uz viņa finansiālo stāvokli.

Arinai noteikti nevajadzētu pārmest šādas īpašības. Vīrieši šī vārda īpašniecē vienmēr saskata iekāres objektu. Tātad, kāpēc neizmantot savas priekšrocības savā labā?

Lasi vēl: Ļoti svarīgs un noderīgs paziņojums visiem, kuri iegādājušies grīdas uzkopšanas robotu!

Arina vienmēr pārdomā savu dzīvi līdz mazākajai detaļai un cenšas atrast kompromisus. Viņa ilgstoši var slēpt savus savtīgos motīvus un intereses. Un tas viss tikai tāpēc, lai iegūtu to, ko vēlas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment