”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne izteica prognozes, kad pandēmija varētu beigties: ”Viss būs citādāk”

”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne izteikusi prognozes par to, kad pandēmija varētu būt galā un kas pasauli sagaida pēc tās. 

Linda Hevarda-Milla uzskata, ka koronavīrusa pandēmija beigsies līdz 2024. gadam. Tomēr, pēc ekstrasensa domām, koronavīruss nekur nepazudīs, vienkārši ar to būs jāsadzīvo kā ar gripu.

Kad īsti beigsies

Lasi vēl: Arī Latvijā reiz filmēšanas laikā ir nonāvēts cilvēks: Trieciens bijis tik spēcīgs, ka vīrietis aizripojis pa ceļu

Pēc Lindas teiktā, nākamgad cilvēce piedzīvos sasniegumus COVID-19 ārstēšanā un profilaksē, vakcīnas sasniegs planētas nabadzīgākos nostūrus, bet vīrusa uzliesmojumi turpināsies.

Dzīve, kas tika uzskatīta par normālu pirms pandēmijas, atgriezīsies līdz 2024. gadam, taču viss būs nedaudz savādāk, – intervijā Teleprogramma.pro sacīja ekstrasenss.

Citā veidā, pēc Lindas domām, tas būs saistīts ar to, ka koronavīruss, lai arī novājināts, nekur nepazudīs, bet kļūs kā gripa: vakcīnas būs jāatjaunina un jāvakcinējas katru gadu.

Uz jautājumu, vai cilvēci nākotnē sagaida jaunas pandēmijas, ekstrasenss atbildēja apstiprinoši. Viņasprāt, mūsdienu pasaulē, pateicoties globalizācijai, ir radīti ideāli apstākļi vīrusu mutācijai.

COMMENTS

Leave a Comment