“Ekstrasensu cīņu” vadītājs publicējis asus un skarbus vārdus par šo šovu: ”Cilvēki, jūs vispār saprotat, kas notiek?”

Mihails Porečenkovs bija televīzijas projekta “Ekstrasensu cīņas” vadītājs septiņas sezonas. Aktieris pastāstīja, kā ekstrasensi-šarlatāni pelnīja uz citu nelaimu rēķina.

Televīzijas šovs daudzus gadus uzrādīja pašus augstākos reitingus. Skatītāji, nenovēršoties no televīzijas ekrāniem, sekoja līdzi izmeklēšanām, kuras veica gaišreģi. Tagad noskaidrojies, ka neparastā šova atmosfēra bija visparastākais iestudējums.

Porečenkovs neslēpj, ka sākotnēji viņu ļoti aizrāva neparastais projekts. Mākslinieks ir pārliecināts, ka visi programmas dalībnieki bija lieliski psihologi, jo viņi ļoti ātri pārliecināja cilvēkus par savu taisnību un īpašām spējām.

Lasi vēl: Veselības ministrija atklāj kādā secībā notiks ierobežojumu atvieglošana: ”No 1.marta viss mainīsies”

Tomēr sniegt reālu palīdzību kādam no cilvēkiem, kas vērsās šovā, neviens no ekstrasensiem nevarēja.

“Visšausmīgākais ir tas, ka cilvēki, kuri atnāca uz programmu, patiešām nāca ar savām nelaimēm un bēdām. Bet kas tālāk – mēs varējām palīdzēt? Nevarējām – lūk, tas ir smagi. Bet tas, ka cilvēki nāca ar īstām nelaimēm bija patiesā programmas sastāvdaļa. Pēc tam parādījās milzīgs skaits salonu, šarlatānu, kuri uz citu bēdām pelnīja milzīgu naudu un ne mirkli par to nekaunējās,” – dalījās mākslinieks šovā “Leģenda”.

Mihails piebilda, ka iecere atrast cilvēkus ar reālām ekstrasensu spējām pārvērtās par lielu naudas pelnīšanas mehānismu.

Leave a Comment