Eksperts ieteica mājas līdzekli, kas logus notīra bez švīkām

Tīriet logus ar šīm 3 sastāvdaļām, lai atbrīvotos no nosēdumiem.

Logu stikls var ātri nosmērēties, taču ir vienkāršs veids, kā to uzturēt tīru, neatstājot svītras un izmantojot sastāvdaļas, kas noteikti ir jūsu skapī.

Pella eksperte Teja De Vriesa dalījās ar vienkāršu veidu, kā iztīrīt logus, neatstājot svītra. Lai gan daudzos veikalos var iegādāties standarta logu tīrīšanas līdzekļus, Teja iesaka pagatavot mājās gatavotu šķīdumu.

Kā pagatavot logu tīrīšanas šķīdumu mājās

Tas var izklausīties dīvaini, bet etiķis ir viena no labākajām dabīgajām sastāvdaļām stikla tīrīšanai, jo tas var noņemt netīrumus un ūdens traipus, neatstājot svītras.

“Logu tīrīšana ar etiķi ir sen pārbaudīta metode, un tam ir pamatots iemesls. Baltā etiķa skābais sastāvs efektīvi noārda plēvi, kas var izveidoties uz logiem,” saka Taeja De Vriesa.

Pēc viņas teiktā, etiķis iztvaiko ātri un vienmērīgi, tāpēc tas neatstāj lipīgas paliekas, atšķirībā no daudziem veikalā nopērkamiem tīrīšanas līdzekļiem, kas bieži satur vasku.

Ir arī labi pievienot mājās gatavotajam šķīdumam mazgāšanas līdzekli, jo tas ir paredzēts noturīgu netīrumu noņemšanai un būs ļoti efektīvs, ja jums ir kādi noturīgi traipi.

Varat izmantot arī spirtu, jo tas neatstāj svītras un vislabāk noņem noturīgus traipus uz stikla, piemēram, pirkstu nospiedumus un traipus.

Lasi vēl: “Holandiešu” salāti: ātri, garšīgi un sātīgi

Kā tīrīt logus

Vispirms noteikti notīriet putekļus no stikla un ap logu un pēc tam noslaukiet to ar sausu mikrošķiedras drānu, lai atvieglotu tīrīšanu.

Pēc tam ar siltu ziepjūdeni notīriet logu rāmjus, izmantojot tīru, sausu drānu.

Kad esat sagatavojis logus, sajauciet visas sastāvdaļas un ielejiet šķīdumu izsmidzinātāja pudelē. Izsmidziniet mājās pagatavoto šķīdumu tieši uz mikrošķiedras drānas, nevis uz loga, lai novērstu svītru veidošanos.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Tad noslaukiet stiklu no augšas uz leju zigzaga kustībā. Kad esat nomazgājis visu stiklu, noslaukiet to ar sausu mikrošķiedras drānu, lai atbrīvotos no jebkādiem atlikumiem.

Noteikti mazgājiet ātri, lai izvairītos no svītrām, un jūsu logi acumirklī būs mirdzoši tīri.

 

 

Leave a Comment