Ēdiens, kas apgriezīs jūsu iztēli kājām gaisā! Gaļa nekad nav garšojusi labāk

 Ja ledusskapis ir pilns ar pārtikas produktiem, ir viegli pagatavot kādu gardēžu ēdienu. Bet jūs pamēģiniet no parastiem kartupeļiem un maltas vistas gaļas pagatavot ko īpašu.

Ja vislabākais, kas jums ienācis prātā, ir kastrolis, tad ķeriet kādu neierastu recepti. Šodien es jums parādīšu, kā pagatavot gardas kartupeļu rozes.

 

Kartupeļu rozes cepeškrāsnī

Es uzskatu, ka šis ēdiens ir īsta banketa cienīgs. Neraugoties uz šiku noformējumu, šī uzkoda sastāv tikai no trim galvenajām sastāvdaļām.

Tajā pašā laikā kartupeļi darbojas arī kā dekoratīvs elements. Plānās šķēlēs sagriezti kartupeļi izskatās kā dzeltenu rožu ziedlapiņas.

Lasi arī: Nospiediet 2 pogas reizē: šis slepenais režīms pats attīrīs veļas mašīnu no pelējuma

Tie izskatās īpaši burvīgi, kad ir apbrūnējuši cepeškrāsnī un malas ir nedaudz apcepušās. Lai šādu pušķi varētu uzdāvināt saviem tuviniekiem, šeit ir soli pa solim aprakstīta recepte.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīs raksta beigās!

 

Pagatavošana

Kartupeļus nomizo un ar asu nazi sagriež plānās 1 mm biezās plāksnītēs. Ērtības labad var izmantot speciālu rīvētāju. Kartupeļu malas noliek malā.

 

Šķēles liek dziļā bļodā, pārkaisa ar sāli un aplej ar saulespuķu (vai olīveļļu) eļļu. Labi samaisa, lai mērce vienmērīgi sadalītos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment