Džūlija Vanga pačukst, kurām horoskopa zīmēm oktobrī gaidāms mega finansiālā veiksme

Džūlija Vanga stāsta, ka oktobris lielākajai daļai zodiaka zīmju būs visstabilākais mēnesis. Šis ir labākais periods nākotnes plānošanai un finansiālai veiksmei.

Vanga nosaukusi trīs laimīgos, kuriem šī gada oktobrī būs visveiksmīgākais.

Dvīņi 

Šī zīme pēdējā laikā ir piedzīvojusi diezgan daudz grūtību. Dvīņiem ir sakrājies daudz neatrisinātu jautājumu un neizskatītu lietu, kas būtiski iedragāja viņu materiālo bāzi.

Taču oktobrī situācija mainīsies labvēlīgā virzienā. Astrologi runā par negaidītu ienākumu avotu, paaugstināšanu amatā un jaunu darba piedāvājumu. Šī zīme ir ļoti strādīga.

Šonedēļ vari atrisināt visas materiālās un sadzīves problēmas. Finansiālā situācija iet labi, varat veikt svarīgus ieguvumus. Tomēr ģimenes dzīvē ir sarežģīta situācija. Centieties izvairīties no konfliktiem.

 

Strēlnieks

Vanga runā par negaidītu ienākumu avotu, paaugstināšanu amatā un jaunu darba piedāvājumu. Šī zīme ir ļoti strādīga. Oktobris nesīs jaunu karjeras attīstību, kas paaugstinās tavus ienākumus un labklājību kopumā.

Vanga saka, ka veiksme būs strēlnieku pusē līdz maija vidum, tāpēc šajā periodā ir svarīgi dot sev pašu labāko. Šīs zīmes pārstāvji var nest savai ģimenei materiālo bagātību.

Lasi vēl: Šeps ir pavisam atklāts: 4 zodiaka zīmes, kuras var saskarties ar nodevību un apmānu septembra beigās

Nedēļas sākumā vari nodarboties ar radošumu un izglītošanos. Jūs varat viegli apgūt mācību materiālu. Attiecības ar mīļoto kļūs harmoniskākas. Centieties palikt mierīgs. Nedēļas nogalēs rūpējieties par bērniem.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment