“Dzīve būs piepildīta ar pozitīvismu”: 2023. gada oktobra beigās 3 zodiaka zīmes sagaida patīkamas likteņa dāvanas

Trīs zīmēm nevajadzētu par neko uztraukties, liktenis viņiem sagādās patīkamus pārsteigumus. Viņi atradīsies zem Visuma spārna un būs gatavi noķert laimes putnu.

Šajās dienās mēs varam redzēt zīmes un sapņus. Var nākt norādes no sargeņģeļiem. Tāpēc uz pasauli jāraugās ar plaši atvērtām acīm un jāsaprot, ka, ja šajā periodā ar jums kaut kas notiek, tas nav velti. Ir nepieciešams iziet cauri šiem notikumiem.

Tās var būt gan nelielas nepatikšanas, gan negadījumi, nepatīkamas tikšanās un ziņas. Jums nevajadzētu sevi noskaņot uz kaut ko negatīvu. Gluži pretēji, jums vajadzētu koncentrēties uz pozitīvām domām.

Un, tā kā karmas spēks šajā periodā ir palielināts, katru dienu ir nepieciešams veikt afirmācijas, likt pozitīvu attieksmi, kontrolēt savus vārdus un domas.

Vērsis

Oktobra beigās Vēršiem vajadzētu sagaidīt pārmaiņas finanšu jomā. Un tas viņiem sagādās daudz pozitīvu mirkļu. Liktenis dos Teļiem iespēju piepildīt kādu lolotu sapni un iegūt to, ko viņi vēlas.

Tajā pašā laikā viņiem nevajadzētu atkāpties no sava mērķa un droši virzīties uz priekšu. Neskatoties uz grūtībām un problēmām. Vēršiem viss noteikti izdosies, Visums sniegs viņiem nepieciešamo palīdzību un atbalstu.

Viņiem ir jāizrāda dāsnums pret citiem cilvēkiem, kas nākotnē noteikti atmaksāsies. Viss, ko Vērsis dos, noteikti atgriezīsies dubultā. Laime un pozitīvisms piepildīs viņu dzīvi līdz malām.

Lasi vēl: Sēru vēsts: vien 26 gadu vecumā no ļoti smagas Sl***bas aizsaulē devās modele un uzņēmēja

Tajā pašā laikā jūs tiekat brīdināti – ja jūsu dzimšanas diena ir aptumsumu koridorā, nākamajā gadā jūs gaida notikumi, kurus radījusi jūsu karma. Tas nozīmē, ka šajā laikā jūs nekontrolēsiet realitāti, bet dzīvosiet to, ko jums liktenis liks dzīvot garīgai izaugsmei.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment