“Dzeltenā pūķa gada īstie laimīgie ir nosaukti!”: šiem cilvēkiem 2024. gads būs īpaši veiksmīgs

Šova “Ekstrasensu kaujas” sestās sezonas fināliste identificēja tikai četras zodiaka zīmes, kurām veiksies burtiski viss.

 

Līdz Jaunajam gadam palikuši tikai daži mēneši. Daudzi sāk veidot plānus 2024. gadam, taču baidās, ka tas var būt grūti. Gaišreģe un šamane Kazhetta Ahmetžanova pastāstīja, kurš Dzeltenā pūķa gads nesīs panākumus un labklājību. Viņa identificēja četras ķīniešu horoskopa zīmes, kurām pienāks īpašs laiks.

 

Veiksme noteikti būs Pūķa gadā dzimušo (1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012. vai 2024. gadā dzimušo) pusē.

“Šis neparastais gads, kas mums iekrīt reizi divpadsmit gados, Pūķa zīmes pārstāvjiem sola lielu veiksmi. Parādīsies intriģējošs un spēcīgs ietekmju sajaukums, kas var pārveidot jūsu dzīves trajektoriju.

Gads zīmes pārstāvjus apveltīs ar neparastu pārliecību un magnētismu. Jūs izstarosit spēcīgu harizmu, kas piesaistīs jums cilvēkus. Gads nesīs iespējas karjeras izaugsmei un atpazīstamībai, jūsu līdera prasmes un apņēmība var radīt ievērojamus panākumus,” atzīmēja Kazhetta.

 

Arī Čūskas gadā dzimušajiem (1953., 1965., 1977., 1989., 2001. vai 2013. gadā dzimušajiem) jāgaida pozitīvas lietas.

“Gads jums būs daudzveidīgu iespēju periods. Atkarībā no jūsu pašreizējās situācijas un noskaņojuma tas var nest vai nu lielus panākumus, vai arī neko īpašu. Ir svarīgi atcerēties, ka gada iznākums būs atkarīgs no jūsu pašu rīcības, jūsu prātu pildīs daudzi plāni, taču daži no tiem var būt nereāli un pretrunīgi. 

 

Lasi vēl: 66 gadu vecumā pēc smagas slimības aizsaulē devusies aktrise, cienījama māte un sieva

 

Aizraujoties ar šādām idejām, jūs riskējat veltīgi izsmelt savus spēkus un resursus. Tomēr, ja koncentrējaties uz reālām un konkrētām iespējām, jūsu aizraušanās un neatlaidība nesīs jums panākumus. Esiet mērķtiecīgi un atrodiet līdzsvaru starp ambīcijām un realizāciju,” dalījās gaišreģe.

 

 

Turpini lasīt, kuri vēl būs īpaši laimīgie, nākošajā lapā

Leave a Comment