66 gadu vecumā pēc smagas slimības aizsaulē devusies aktrise, cienījama māte un sieva

66 gadu vecumā pēc smagas slimības aizsaulē devusies aktrise, cienījama māte un sieva. Šī traģēdija satrieca ģimeni un viņas kolēģus. 

Pirmās trīs dienas pēc nāves dvēsele paliek tuvu ķermenim. Tad tā pirmo reizi ieiet paradīzē eņģeļa sargeņģeļa pavadībā. Taču, pirms dvēselei ieiet tajā uz mūžību, tai ir jāiztur smagi pārbaudījumi, kas saistīti ar zemes grēkiem un to izpirkšanu.

Šajās grūtajās dienās mirušajam ir nepieciešams to cilvēku lūgšanu atbalsts, kuri paliek uz zemes. Tiek uzskatīts, ka tieši 40 gadu vecumā tiek izlemts mirušā liktenis. Viņš nonāk ellē vai debesīs.

Visas dienas pirms četrdesmitā gada dvēsele atrodas starp zemi un debesīm, un “debesu kabinetā” tiek izskatīts viss tās dzīves ceļš un izvērtēti tās grēki. Tāpēc visu laiku pēc nāves mirušajam ir nepieciešams lūgšanu atbalsts.

 

66 gadu vecumā nomira “The Crown” un “The Windsors” aktrise Haidna Gvina.

Piektdien no vēža nomira cienījama aktrise, skatuves un ekrāna aktrise, kura filmējās karaliskajā komēdijā “The Windsors” un filmējās arī seriālā “The Crown”. Viņai bija 66 gadi.

“Ar lielām skumjām dalāmies ar jums, ka pēc nesenās diagnozes – vēzis – piektdienas, 20. oktobra slimnīcā nomira skatuves un ekrāna zvaigzne Haidna Gvina, kuru ieskāva viņas mīļotie dēli, tuvi ģimenes locekļi un draugi,” teikts viņas aģenta paziņojumā.

“Mēs vēlamies pateikties Karaliskās Marsdena un Bromptona slimnīcas personālam un komandām par brīnišķīgo aprūpi pēdējo nedēļu laikā.”

Lasi vēl: Trīs bīstami datumi oktobra beigās vēsta par briesmīgiem notikumiem – kas gaidāms?

Gvina TV ekrānā izcēlās astoņdesmito gadu beigās drāmā “Nice Work”, pēc tam filmējās citos britu seriālos, tostarp “Peak Practice”, “Merseybeat” un BBC seriālā “Rome” kā Jūlija Cēzara sieva Kalpurnija.

 

Leave a Comment