Dvīņi parādīs savu talantu, bet Lauvām – priecīgi jaunumi; Dienas prognoze visām zvaigžņu zīmēm 26. jūnijam

 

Jaunavas (23. augusts – 22. septembris)

Šodien Jaunavām būs labvēlīga diena. Nedēļas nogales plāni veiksmīgi realizēsies, ja sekosi nospraustajam ceļam un nepakļausies apstākļiem. Sagaidi patīkamu pārsteigumu no kāda tev tuva cilvēka.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šodien var nākties piedzīvot vilšanos. Tomēr ne viss izdosies saskaņā ar plānu, taču centies rast pozitīvo pašreizējā situācijā. Atceries, ka īslaicīgas grūtības var slēpt jaunas iespējas.

 

 

Skorpions (23 oktobris – 21 novembris).

Skorpioniem šodien vajadzētu sagatavoties smagai darba dienai, pat ja tā ir svētdiena. Tikai smags darbs novedīs tevi pie vēlamā rezultāta. Esi pārliecināts un neatlaidīgs – un veiksme ir garantēta.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem ieteicams būt modriem savos vārdos un domās, lai nejauši kādu nesāpinātu. Tu vari runāt patiesību, bet centies izteikties maigāk.

 

Mežāzis(22. decembris – 19. janvāris).

Mežāzis būs laiks risināt savu tuvinieku problēmas, taču neaizmirsti arī par sevi. Atrodi laiku sev, atpūtai un patīkamām nodarbēm. Dienas otrā puse solās būt interesantāka un intensīvāka.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem nav ieteicams palikt mājās. Dodies uz parku, sarīko pikniku ar draugiem vai dodies ceļojumā. Ieklausies apkārtējo viedoklī un neignorē padomus. Ja tevi kaut kas interesē, nekautrējies uzdot jautājumus tieši.

Lasi vel: Aukstuma vilnis: krusa, lietusgāzes, pērkona negaiss – sinoptiķi apgalvo, ka neparasti laikapstākļi radīsies no 26. jūnija

Šī ir labvēlīga diena Ūdensvīriem, kad viņus ieskauj mīlestība un atbalsts. Tu esi sabiedrības dvēsele, gaidīts viesis jebkurā sabiedrībā, pateicoties savam dabiskajam šarmam un daiļrunībai.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm labāk palikt mājās un svētdienu pavadīt vientulībā. Tev nebūs garlaicīgi, un vakarā tevi gaidīs negaidīti viesi. Lai tas tev ir patīkams pārsteigums.

Šodien Zivis no kāda gaida patīkamu pārsteigumu. Dažas situācijas var palikt strupceļā, tāpēc atbildīgus lēmumus atliek uz piemērotāku brīdi.

 

Leave a Comment