Divas kļūdas, kuras noved pie tukša maciņa; ievēro šos likumus un nauda plūdīs kā no pārpilnības raga!

Otrā kļūda

Taču, pat ticot savām neizsmeļamajām iespējām, daudzi “paklūp” pie otrās kļūdas.

Brīnums ir noticis, vajadzīgā summa jau ir tavās rokās, lido, piepildi savu sapni! Bet tieši šajā brīdī smadzenēs norisinās pārslēgšanās, un mēs sākam šaubīties: vai tas ir tā vērts?

Varbūt patiešām izvēlēties kaut ko lētāku, piemēram, ir laiks veikt mājokļa remontu, bet pie kosmetologa neesmu bijusi simts gadus. Un tad nauda, kas atnāca konkrēta tehniskā uzdevuma īstenošanai, ar entuziasmu tiks sadalīta pēc saraksta, kas ir tikpat garš kā tualetes papīra rullis.

Kas notiek tālāk? Jā, nekas labs: tu kārtējo reizi maldināji ne tikai sevi, atsakoties no sava sapņa, bet arī atgrūdi naudu. Un nauda to nepiedod.

Šādi triki ar naudas enerģiju, kā likums, beidzas visnotaļ bēdīgi. Negaidīti sabojājas telefons, mašīnas vējstiklā ielido akmens, izveidojas parādi, noplīst dators un aiziet laiva jūriņā!

Lasi vēl: 2022. gads visiem ir bijis grūts: Šo zodiaka zīmju dzīve krasi mainīsies līdz 2022. gada beigām

Vienvārdsakot: tu lūdzi naudu sapņa realizācijai, bet tad pārdomāji – rezultātā ne tikai iztērēji saņemto naudu negaidītām problēmām, bet arī biji spiests izvilkt no kabatas esošo naudu līdz pat pēdējam centam.

Noteikti kāds no jums jau ir saskāries ar šādu situāciju. Bet viss, kas nepieciešams, ir neatteikties no sapņa, jo tam noteikti sekos cits sapnis, bet ar to kopā arī nauda tā piepildīšanai.

Leave a Comment