Diemžēl vakar mūžībā devies visu jauniešu elks un iedvesmas avots

Coolio, “Gangsta’s Paradise” reperis, mirst 59 gadu vecumā. Viņš bija jauniešu elks un iedvesmas avots. Šis ir viens no reperiem, kurš nebaidījās stāstīt par savu dzīvi. 

Trešdien Losandželosā miris Rietumkrasta reperis Coolio, kura ”lipīgā” mūzika un himniski hiti, piemēram, “Gangsta’s Paradise”, palīdzēja definēt hiphopu 90. gados. Viņam bija 59 gadi.

Viņa ilggadējais menedžeris Jarezs Pozijs apstiprināja viņa nāvi. ”Šīs ir neizsakāmas skumjas, gan tuviniekiem, gan visiem viņa faniem. Šī ir sēru diena visiem.”

Pozijs, kurš ar reperi strādāja vairāk nekā 20 gadus, sacīja, ka viņam tika paziņots, ka Coolio nomira aptuveni pulksten 17:00. drauga mājā. Cēlonis netika norādīts.

Lasi vēl: “Lielāku kaunu grūti iedomāties”; Bekingemas pils visas pasaules priekšā degradējusi Hariju un Meganu

Laikā, kad daži reperus ņirgājās par rupjiem likumpārkāpējiem, Coolio, kura juridiskais vārds bija Artis Leons Aivijs jaunākais, sasniedza galveno superzvaigznes statusu un kritiķu panākumus ar “Gangsta’s Paradise”, Billboard populārāko dziesmu 1995. gadā un Grammy ieguvēju kategorijā Labākais repa solo.

Dziesma, ko Amerikas Ierakstu industrijas asociācija vēlāk sertificēja ar trīsplatīna statusu, pārspēja filmu, kurā tā tika iekļauta “Bīstamie prāti”. Tā mūzikas video ieguva MTV Video Music Awards kategorijā Labākais repa video un Labākais video no filmas. Jāmin, ka viņš visus jauniešus iedvesmoja, ka nebaidījās stāstīt par savu slikto pagātni un kļūdām ar kurām nākas sadzīvot visu mūžu. Viņš centās jauniešiem nest vēstījumu, ka jāiet ir pareizais ceļš un visas savas kļūdas ir jānožēlo.

Arī interesanti: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2022. gada oktobrī

Leave a Comment