Diemžēl slikta ziņa šoferīšiem: šī iemesla dēļ daudzi izlemj palikt mājās vai doties ar sabiedrisko transportu

Iepriekšējā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojams degvielas cenu eskalācija, visstraujāk pieaugot dīzeļdegvielai. Apkopotajiem datiem par degvielas cenu svārstībām Baltijas valstu galvaspilsētās. Nedēļas nogalē tika novērots, ka visdārgākais benzīns ir Tallinā, kam cieši seko Rīga.

Savukārt Viļņa lepojās ar vispieejamākajām benzīna cenām. Tāpat dīzeļdegvielai visaugstākā cena bija Rīgā, bet viszemākās – Viļņā. Rīgā, Krasta ielā esošajā degvielas uzpildes stacijā “Circle K” novērots 95. markas benzīna sadārdzinājums par 1,1%, kā rezultātā jauna cena par litru ir 1,764 eiro.

Turklāt par 4,2% pieaugusi arī dīzeļdegvielas cena, kas šobrīd ir 1,734 eiro par litru. Viļņā, Savanorju prospektā esošajā “Circle K” degvielas uzpildes stacijā, 95. markas benzīna cena pieaugusi par 0,6%, līdz ar to tā sasniegusi 1,659 eiro par litru.

 

Lasi vēl: 20 svētlaimes gadi: Vasilisa Volodina nosauca galvenās zodiaka zīmes, kuras būs Visuma paspārnē visus šos gadus

Turklāt par 3,1% pieaugusi arī dīzeļdegvielas cena, kas šobrīd ir 1,659 eiro par litru. Turpretim Tallinas “Circle K” degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīnam bija sadārdzinājums par 1,1%, sasniedzot 1819 eiro par litru.

Tāpat par 2,4% kāpumu piedzīvoja dīzeļdegvielas cena, sasniedzot 1719 eiro par litru. Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas garumā palika nemainīgas, maksājot attiecīgi 0,715 eiro un 0,68 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena pieauga par 2,9%, sasniedzot 0,609 eiro par litru.

Patreiz tiek solīs vēl lielāks degvielas cenu pieaugums.

 

Leave a Comment