Diemžēl sēru vēsts maestro Raimonda Paula dzīvē: ”Viņš vienmēr uzskatīja, ka viņa sieva ir sargeņģelis”

Diemžēl sēru vēsts maestro Raimonda Paula dzīvē. Diemžēl šis rīts ir nācis ar traģiskām ziņām maestro Paula dzīvē. Šis viņam būs ļoti smags un grūts laiks. Līdzjūtību! 

Katras dvēseles ceļu pēc tās aiziešanas aizsaulē pavada Sargeņģelis. Tāpēc ir svarīgi ar viņu uzturēt kontaktus visas dzīves garumā. Pirmās trīs dienas pēc cilvēka aiziešanas Dvēsele dzīvo blakus savam ķermenim. Tajā joprojām ir informācija, ko viņa uzkrājusi savas dzīves laikā.

 

Diemžēl Latviju šorīt pāršalca ļoti skumja sēru vēsts. 84 gadu vecumā mūžībā devusies komponista Raimonda Paula sieva Lana Paula.

Viņa ar maestro Raimondu Paulu salaulājās tālajā 1962.gadā. 31.augustā pāris svinēja savas dimanta kāzas. 2012.gadā kādā intervijā Pauls atklājis, ka viņa sieva viņa vienmēr ir bijusi sargeņģelis un tikai viņu viņš laiž savā dvēselē.

Raimonda Paula sievai pirms vairāk kā gada tika veikta kājas operācija un kopš tā brīža viņa nespēja staigāt. Pauls darīja visu, lai sievai palīdzētu. Pirms pāris dienām viņš atklāja, ka sievai ir ļoti grūti.

“Klusums,
tevis vairs nav,
tikai atmiņas,
kas aizkustina dvēseli,
vārdi, kas nepateikti, – skan.”
(A. Gļauda.)

 

Visdziļāko līdzjūtību! Maestro Raimondam Paulam novēlam izturību šajā grūtajā laikā! 

 

Leave a Comment