Diemžēl ļoti skumja ziņa par pasaules līmeņa aktieri Kiānu Rīvsu; filmēšanas laikā notika incidents

Holivudas aktiera parādīšanās sabiedrībā ar kruķiem un pārsietu kāju janvāra beigās izraisīja diskusiju vilni. Cilvēki prātoja, vai Keanu Rīvam ir īsta trauma, vai arī tas ir rekvizīts un viņš ir tēlojis varoni. Pēc gandrīz trim mēnešiem filmas režisors Azizs Ansari atklāja patiesību.

Izrādījās, ka janvārī sākās komēdijas “Laime”, kurā Keanu Rīvss debitēja kā režisors pārī ar Azizu Ansari, filmēšana. 59 gadus vecais aktieris atveidoja un galveno lomu lentē. Process bija pilnā sparā, kad Rīvss paklupa un nokrita.

“Apmēram 15. filmēšanas dienā es viņam teicu: “Ei, vienkārši ej un atpūties savā ģērbtuvē, paņem 15 minūtes brīvas. Un viņš paklupa uz paklāja, izejot ārā. Viņš kliedza: “Mans ceļgals!” – Ansari stāstīja.

 

Kritiens noveda pie traumas – aktierim tika konstatēts ceļgala kaula lūzums. Tiesa, ar daktera apmeklējumu Holivudas elks nolēma noturēties un turpināja filmēties.

Ar kājas traumu viņš nospēlēja dažus kadrus, kā arī grasījās dejot salsas deju, taču filmēšanas grupa, redzot viņa stāvokli, spēja atrunāt asa sižeta varoni no šāda varoņdarba. “Viņš teica: “Es to darīšu!”.

Lasi vēl: No 1.maija palielinās atsevišķu cenu pakalpojumu izmaksas šajā Latvijas telekomunikācijā!

Mēs nekavējoties metāmies viņu atrunāt: “Keanu, nomierinies. Mēs iesim dejot salsu, tiklīdz tavs ceļgals sadzīs,” Daily Mail citē režisora teikto.

 

Leave a Comment