Diemžēl elpošanas problēmu dēļ šo pasauli pametusi karstasinīga aktrise un dīva

Diemžēl elpošanas problēmu dēļ šo pasauli pametusi karstasinīga aktrise un dīva. Tiek ziņots, ka pēdējos piecus līdz sešus mēnešus viņa bija piesaistīta pie gultas, un par viņu rūpējās viņas meitas. 

Vai vispār ir nepieciešams lūgt piedošanu aizgājējiem?

Protams, ka vajadzētu! Turklāt jums tā ir vajadzīga daudz vairāk nekā jebkuram citam.

Ja starp jums ir radies pārpratums, ja esat netaisnīgi aizvainojis cilvēku, kurš drīz aizgājis mūžībā, vai vienkārši neesat pateicis tos sirsnīgos vārdus, kurus vēlējāties pateikt, bet atturējāties, tad jums vienkārši vajag lūgt piedošanu no mirušā.

Jūs redzat, kas ir būtībā: kamēr jūs to nedarīsiet, vainas apziņa grauzīs jūs no iekšienes un neļaus jums naktīs mierīgi gulēt. Tas var kļūt par sākummehānismu, kas aizsāk nopietnas garīgās un fiziskās veselības problēmas.

 

79 gadu vecumā Kalkutā aizsaulē aizgājusi leģendārā bengāļu aktrise un Jisshu Sengupta sievasmāte Anjana Bhovmika

Kā ziņots, leģendārajai bengāļu aktrisei Anjanai Bhovmikai bija elpošanas problēmas, un 17. februāra sestdienas rītā viņa devās viņsaulē Kalkutas slimnīcā. Viņai bija 79 gadi.

Piektdienas vakarā pieredzes bagātā aktrise tika nogādāta slimnīcā Kalkutas dienvidos, jo viņai bija elpošanas problēmas. Viņa pameta šo pasauli sestdienas rītā. Anjana, aktiera Jisshu Sengupta sievasmāte, bija 79 gadus veca. Sestdien kopā ar Anjanu slimnīcā atradās viņas meita Nilanjana un viņas vīrs Jisshu.

 

Anjana Bhovmika jau ilgu laiku bija slima, un viņai bija ar vecumu saistītas v.e.s.e.l.ī.b.a.s problēmas.

Lasi vēl: Jau martā sāks izmaksāt piemaksas šīs kategorijas Latvijas cilvēkiem uz viņu bankas kontiem

Tiek ziņots, ka pēdējos piecus līdz sešus mēnešus viņa bija piesaistīta pie gultas, un par viņu rūpējās viņas meitas Nilanjana un Čandana. Pēc Anjanas aiziešanas slimnīcā Jisshu un Nilanjanai pievienojās arī režisors Sridžits Mukerdži, Arindams Sils un citas bengāļu kino slavenības.

 

Leave a Comment