Diemžēl atrasts bez dzīvības pazīmēm talantīgs aktieris; ģimene ir dziļās sērās

Diemžēl atrasts bez dzīvības pazīmēm talantīgs aktieris. Ģimene ir satriekta. Atgādināsim, ka 65 gadus vecais aktieris tika izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudis. 

Senie latvieši uzskatīja, ka cilvēka dvēsele ir dievišķā daļa cilvēkā, ko Dievs dod, cilvēkam piedzimstot, un kas aiziet atpakaļ pie Dieva, cilvēkam aizejot.

Dvēsele, būdama dievišķa, ir sākums cilvēciskajam “es”, kas atspoguļo ne tikai vecāku raksturīgās īpašības, bet uzrāda arī cilvēka raksturu, dabu, stāju.

 

Diemžēl bez dzīvības pazīmēm atrasts britu aktieris Džulians Sendsa.

Pagājušo sestdien pārgājienā devušos cilvēku ASV Kalifornijas štata Boldija kalna rajonā atrastais cilvēks bez dzīvības pazīmēm ir no šajā apgabalā 13. janvārī pazudušais britu aktieris.

65 gadus vecais aktieris tika izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudis, kad Kalifornijas dienvidos valdīja slikti laikapstākļi. Viņš bija devies pārgājienā Sangabrielas kalnos.

Aktiera Sendsa pazušana pārsteidza viņa draugus un ģimeni, jo viņš bija ļoti pieredzējis pārgājienu cilvēks. Sendsa draugs un pārgājienu partneris Kevins Raiens izteicās, ka došanās pārgājienos bija aktiera visīstākā kaislība.

Lasi vēl: Drīz būs vairāk naudas: izlasiet svarīgās deklarācijas detaļas, kuras jāzina katram iedzīvotājam!

Leave a Comment