Diemžēl 45 gadu vecumā mūžībā devusies izcila un enerģiska aktrise: ”29.janvāris mums ir skumja diena”

Diemžēl oficiāli ir paziņots, ka šī izcilā un leģendārā aktrise ir devusies mūžībā 29.janvārī pēc ilgas cīņas ar s.l.i.m.ī.b.u. Viņa šo pasauli pametusi 45 gadu vecumā. 

Mūžībā devusies aktrise Annija Veršinga. Deadline žurnālisti bija pirmie, kas ziņoja par šo bēdīgo ziņu. Drīzumā ziņas apstiprināja aktrises vīrs Stīvens Fuls. “Šodien mūsu dvēselē ir dziļa bedre. Bet viņa mums atstāja instrumentus, lai to aizpildītu. Annija zināja, kā vienkāršākajos brīžos atrast brīnumu, ”viņš teica.

Kā kļuva zināms vēlāk, 2020. gadā ārsti atklāja, ka Veršingai ir v.ē.z.i.s. Tomēr, lai gan viņa cīnījās ar s.l.i.m.ī.bu, viņa neatteicās no darba un turpināja piedalīties dažādos projektos.

Annija plašai auditorijai ir pazīstama no seriāla Supernatural filmēšanas, kurā viņa spēlēja vienu no epizodiskajām lomām. Viņa arī ieguva lomu filmā The Vampire Diaries.

Lasi vēl: Būs ļoti grūti un gaidāmi sarežģīti pavērsieni: Zodiaka zīmes, kurām februārī neklāsies viegli

Tomēr mēs nešaubāmies, ka viens no viņas ievērojamākajiem darbiem uz visiem laikiem paliks Tesas loma oriģinālajā spēlē “The Last of Us”, kas tika izdota tālajā 2013. gadā. Interneta lietotāji izsaka patiesu līdzjūtību Annijas ģimenei un draugiem.

 

Leave a Comment