Diemžēl 21.novembrī mūžībā devies izcils aktieris un mūziķis: ”Viņš mūža miegā aizmiga mājās”

Izcilais aktieris un mūziķis mūžībā devies 21.novembrī, savās mājās. Mūziķim bija 75 gadi. Viņš mūža miegā devās savās mājās, mīļoto cilvēku ielenkumā. Par to ziņo mūziķa tuvinieki.

Vilko Džonsons aizgāja no šīs dzīves savās mājās. Britu aktierim un mūziķim bija 75 gadi.

Rokeris, kurš spēlēja grupā Dr.Feelgood, aizgāja mūžībā 21. novembrī. Viņš mūža miegā devās savās mājās, mīļoto cilvēku ielenkumā. Par to ziņo mūziķa tuvinieki.

“Jūsu priekšā ir paziņojums, kuru mēs nekad neesam gribējuši rakstīt. Mēs to darām ar smagu sirdi un paziņojam: Vilko Džonsons ir devies mūžībā. Pirmdien viņš mūža miegā aizmiga mājās. Paldies, ka cienāt ģimenes privātumu šajā grūtajā laikā. Dusi mierā, Vilko Džonson,” teikts paziņojumā.

Džonsons daudzus gadus cīnījās ar aizkuņģa dziedzera onkoloģisko slimību. Diagnoze viņam tika uzstādīta 2013. gadā. Tolaik viņam teica, ka viņam ir atlicis dzīvot vien 10 mēneši, jo viņš atteicās no ķīmijterapijas. Tomēr divus gadus vēlāk Vilko apgalvoja, ka viņam ilgstošas operācijas laikā izņemts 3 kilogramus smags audzējs.

Visus šos gadus aktieris turpināja veikt savas ierastās aktivitātes, koncertēja kopā ar grupu, filmējās filmās un TV šovos. Viņš teica draugiem, ka izmantos visu savu atlikušo laiku.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras var atrast izeju no sarežģītas situācijas novembra beigās un decembra sākumā

Pēc operācijas mūziķis nodeva analīzes un saņēma labas ziņas: viņa organismā nebija onkoloģisko šūnu, taču laikam ejot tās atkal parādījās. Visdziļākā līdzjūtība!

 

Leave a Comment