Daudziem panākumi un nauda burtiski iekritīs klēpī; vasaras horoskops visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Vera Hubelašvili prognozē, ka 2024. gada vasara būs notikumiem bagāta un pārsteigumu pilna. Daudzi beidzot sāks saņemt savas ilgstošās darbības rezultātus, savukārt daži tiks nostādīti izaicinājumu priekšā un būs jāpieliek visdažādākās pūles, lai kaut ko sasniegtu.

 

Speciāliste iesaka tuvākajos vasaras mēnešos īpašu uzmanību pievērst jau iesāktajām kārtējām lietām. Labāk nesākt jaunus projektus, bet, ja tas ir neizbēgami, vismaz atstājiet laiku atpūtai un relaksācijai. Spogulis žurnālisti veica pētījumu, lai noskaidrotu, kas katru zodiaka zīmi sagaida šovasar.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns var saskarties ar īslaicīgām grūtībām profesionālajā jomā, taču tās visas ir atrisināmas. Vislabāk uz tām raudzīties kā uz iespēju gūt jaunu pieredzi un personīgo izaugsmi. Var būt arī sūdzības par tavu izskatu. Nesteidzies veikt radikālas pārmaiņas – labāk meklē padomu, tostarp pie profesionāliem stilistiem vai skaistumkopšanas speciālistiem.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Teļiem profesionālie sasniegumi būs atkarīgi no atmosfēras ģimenē un personīgajām attiecībām. Tāpēc, ja mājās rodas saspringtas situācijas, labāk nodibini komunikāciju ar tuviniekiem un atrisini konfliktus. Vasara sniegs lielisku iespēju mērenām fiziskām aktivitātēm. Nodarbojieties ar sportu, bet nepārslogojiet sevi. Visam jābūt patīkamam un pēc spēka.

Tev ir jāpiedod un jāatgriežas pie mana dēla Katrīnai teica bijusī vīramāte; Ja viņa zinātu, kas tieši notika Rīgā, diez vai pati spētu piedot

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem vajadzētu nopietni apsvērt karjeras maiņu. Ceļā nebūs šķēršļu, un pāreja uz jaunu amatu vai citu jomu būs veiksmīga. Matu stāvoklis noteiks tavu vispārējo veselību un fizisko formu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem būs jābūt pacietīgiem, jo būs jātiek galā gan ar kārtējiem un rutīnas uzdevumiem, gan ilgtermiņa projektiem. Sargies no traumām, īpaši no traumām, kas saistītas ar asiem priekšmetiem un stūriem.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas būs kā magnēts citiem, pateicoties saviem profesionālajiem panākumiem, kas piesaistīs daudz jaunu kontaktu un biznesa piedāvājumu. Vasarā prioritāte būs veselība, tāpēc aktīvas kustības un regulāras pastaigas palīdzēs tev justies labāk.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām prioritāte būs izstrādāt skaidru plānu un gudri to pozicionēt priekšā priekšniekiem vai klientiem. Tas nodrošinās apstiprinājumu, lojalitāti un sadarbību nākotnē. Svarīgi ieklausīties savā viedoklī par veselību un skaistumu, nevis paļauties uz citu padomiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment