Cilvēkiem būs jāatceras primitīvas prasmes: zēns pravietis brīdina – drīz sāksies 400 gadu cikls, kas kardināli izmainīs mūsu dzīvi

Daudzas upes izžūst. Uzņēmumi tiek slēgti hidroenerģijas trūkuma dēļ. Rezervuāri iztukšojas. Kļūst redzami pagātnes civilizācijas pieminekļi, kas bija pazuduši zem ūdens. Daudzas zivju sugas izzūd.

Tie, kas prot lasīt zīmes, jau sen ir sākuši gatavoties gaidāmajām pārmaiņām. Bet kāpēc tās notiek?

Pēc Abigjas teiktā, Dievs ar mums sazinās caur dabisku procesu. Atņemot mums ūdeni, augstākie spēki cilvēkam liek atcerēties, ka ir jābūt pateicīgam par katru ūdens lāsi. Un, ja agrāk cilvēki visu uztvēra kā pašsaprotamu, tad drīz mēs, tāpat kā mūsu senči, sāksim izpildīt dažādus lietus piesaukšanas rituālus.

Taču ūdens trūkums ir tikai daļa no problēmas. Pietrūks arī pārtikas. Tāpēc daudzu valstu līdceri jau ir sākuši gatavot savus pilsoņus tam, ka pārtikā būs jālieto neparastas lietas. Jau tagad var redzēt slavenības, kas demonstratīvi ēd dažādus kukaiņus.

 

Pēkšņa cikla sākuma iemesls ir cilvēka alkatība. Ja mūsu senčiem izdevās dzīvot harmonijā ar planētu, šodien mēs no tās izsūknējam maksimumu. Mēs tai neko nedodam pretī. Zemei pat nav laika atgūties. Elites pārstāvji ir pārvērtuši mūsu planētu par mašīnu, lai apmierinātu savas vajadzības.

Lasi vēl: Latvijas armija steidz informēt Latgalē un Vidzemē dzīvojošos cilvēkus!

Jaunais indiešu pravietis ieteicis cilvēkiem pārcelties uz lauku ciemiem un izveidot pārtikas krājumus. Līdz 2040. gadam Saturna un Jupitera tuvināšanās izraisīs to, ka Zemes magnētiskie poli “sajuks prātā”. Tas liks visiem brīvā dabā dzīvojošajiem dzīvniekiem uzvesties neadekvāti, un šis notikums iezīmēs pārtikas krīzes sākumu, apgalvo eksperts.

Ko tu domā par šīm prognozēm? Negribētos ticēt, ka būs tik traki! Paldies, ja komentēsi šo stāstu un dalīsies ar to sociālajos tīklos!

Arī interesanti: Perla nosaukusi zvaigžņu zīmēs, kurās dzimušie jau tuvākajā laikā var ievērojami palielināt savus ienākumus

Leave a Comment