Ceturtdien mūža miegā aizmidzis svarīgs un nozīmīgs cilvēks Latvijas sportā

Ceturtdien mūža miegā aizmidzis svarīgs un nozīmīgs cilvēks Latvijas sportā. Viņa ieguldījums Latvijas sportā būs mūžīgs un neaizmirstams. 

Aizgājējiem ir grūti pāriet uz viņsauli. Un mūsu uzdevums ir palīdzēt viņiem to izdarīt. Kā jūs vēlaties, bet palīdzēt viņiem. Un šī saikne nekļūst vājāka, ja mēs par viņiem dedzīgi, stipri lūdzamies, cik vien varam, cik vien mūsu dvēsele, sirds un griba spēj.

Galu galā lūgšana ir pūles uz sevi, un tās var izkustināt tikai mīlestība, rūpes par cilvēku, aizlūgšana par viņa dvēseli. Mūsu mīlestība izpaužas ne tikai priekā, bet arī bēdās, atvadās, nespējā aizgājušajam kaut ko mainīt.

Un jo vairāk mēs lūdzam, jo vairāk šīs lūgšanas uzklausa šis cilvēks. Tie ir mūsu neredzamie “vadi”, pa kuriem mēs sazināmies ar saviem mīļajiem.

 

Igors Ķīsis, cienījams asociētais profesors Sporta spēļu departamentā Latvijas augstākās izglītības iestādē (LSP), aizsaulē devies ceturtdien, kā paziņoja Latvijas hokeja federācija (LHF).

Ir ziņots, ka viņš sniedza izglītību hokeja ekspertiem un studentiem, kā arī sadarbojās ar LHF metodisko materiālu izstrādes jomā, dodot būtisku ieguldījumu sporta attīstībā Latvijā.

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa “Visa” un “Mastercard” lietotājiem: ”Iespējams daudzi dusmosies”

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

“Cik maza sēkla –
bet cik liels ir koks!
Cik īss ir mūžs –
cik daudz var tajā gūt,
ja mazai sēklai
ieliek sirdi līdz!”
(D. Avotiņa.)

Leave a Comment