Ceturtā daļa britu nekad nav tīrījuši šo ierīci, kas ir netīrāka par tualetes poda virsmu. Vai pie mums būtu savādāk?

Dīvainā kārtā pētījumā arī atklājās, ka 45 % britu sagaida, ka trauku mazgājamā mašīna kalpos desmit gadus, pirms to vajadzēs nomainīt, bet ceturtā daļa aptaujāto to nekad iepriekš nav tīrījuši. 10 gadu laikā trauku mazgājamā mašīnā uzkrājas netīrumi? Bail pat domāt, cik daudz.

Cilvēki vecumā virs 55 gadiem piecas reizes retāk tīra trauku mazgājamo mašīnu pēc tās ikdienas lietošanas, salīdzinot ar 18-24 gadus veciem cilvēkiem, lai gan šī vecuma grupa ir vispārliecinātākā par savām tīrīšanas spējām (88 %).

Lasi vēl: Nopietnais iemesls, kāpēc dārzkopjiem vajadzētu laistīt komposta kaudzi

Cik bieži mums vajadzētu tīrīt savas ierīces?

Domestic & General sadzīves tehnikas remonta eksperts Ians Palmers-Smits teica: “Trauku mazgājamā mašīna var kalpot līdz pat 10 gadiem, bet tikai tad, ja jūs to kopjat un tīriet pietiekami regulāri. Vispārējs noteikums ir tāds, ka jums vajadzētu censties iztīrīt ierīci katru dienu vai pēc katras lietošanas reizes, lai noņemtu lieko ēdienu, kas atrodas filtrā un ap to. Dziļāku tīrīšanu, izmantojot karsto ciklu un balto etiķi, vajadzētu veikt reizi mēnesī, lai nodrošinātu vienmērīgu ierīces darbību un samazinātu nepieciešamību veikt trauku mazgājamās mašīnas remontu vai nomaiņu.”

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 73%

0%

Viņš piebilda, ka, pareizi kopjot veļas mazgāšanas mašīnas, to kalpošanas ilgums ir no 7 līdz 12 gadiem. Viņš iesaka reizi mēnesī veikt rūpīgu tīrīšanu ar veļas mašīnas tīrīšanas šķīdumu, lai novērstu netīrumu uzkrāšanos un ūdens plūsmas samazināšanos mašīnā.

Leave a Comment