Četras zodiaka zīmes, kuras var pārstāt mīlēt un izbeigt attiecības līdz decembra beigām

3. Jaunava

Mēneša sākumā Neptūns iegriežas Zivju zīmē, izceļot tēmas, kas turpinās kopš jūnija. Neptūns pārvalda ilūzijas, fantāzijas un sapņus. Tas izaicinās tavus iekšējos uzskatus par mīlestību un tavām attiecībām iepriekšējos mēnešos.

Neptūns ir interesanta planēta, jo tai ir cerības spēks, taču, tai ir arī tendence aiziet galējībās, kas nozīmē, ka šīs rozā brilles nekad netiek noņemtas. Decembra mēnesis saglabās Neptūna enerģijas maksimumu. Tas nozīmē, ka varēsi ieraudzīt abas puses – sapni par to, kādas varētu būt attiecības, un realitāti, kādas tās patiesībā ir.

 

4. Svari

Kad tu beidzot saproti, ka esi pelnījis pašu labāko, tu sāc saskaņot savus vārdus un darbības ar šo pārliecību. Šomēnes būs dažas interesantas iespējas mīlestības jomā, jo Hīrons ieiet Auna zīmē, bet Jupiters atkal atgriežas šajā vērienīgajā uguns zīmē, palīdzot tev saprast, kas tev ir nepieciešams priekš mīlestības.

Lasi vēl: Merilina Kerro atklāj: Zodiaka zīmes, kurām vajag uzmanīties no konfliktiem ar tuviniekiem decembra beigās

Šobrīd tu jau vairāk nekā gadu esi ceļa uz savas privātās dzīves dziedināšanu, un, lai gan esi guvis panākumus, tu joprojām neesi pilnībā apmierināts ar to, kur esi. Daļa no šī procesa bija izpratne par to, ka tev ir jābūt godīgam par to, kas tev nepieciešams no sava partnera.

 

Leave a Comment