Ceļmalā kāds autovadītājs nopirka ievārījuma burciņu. Viņš to atveda mājās, atvēra un iekšā ieraudzīja dīvainu ziņu

Jautru stāstu atsūtīja lasītājs Sandris Kalniņš. Viņam atgadījies pārsteidzošs stāsts, pilns noslēpumu un mīklu.

Sandris stāsta, ka ziemā devies no Rīgas un Latgali apciemot radiniekus, pa ceļam ieraudzījis pie vienas mājas žoga uzrakstu: “Olas, svaigs ievārījums”. Es iztaujāju Sandri un uzzināju, kas notika tālāk. Šeit ir viņa stāsts.

“Es nodomāju – nopirkšu bērniem ievārījuma burciņu. Ziema, tēja ar ievārījumu, tas ir īsti laikā. Es paņēmu aveņu – iznāca sieviete un pārdeva, viņai droši vien bija ap četrdesmit gadu.

Aizvedu pirkumu mājās, sāku to likt ledusskapī, un ieraudzīju, ka uz burciņas ar marķieri kaut kas uzrakstīts. Es ieraudzīju uzrakstu – “Atvainojiet.”

 

Es sajutos slikti. Ko nozīmēja “atvainojiet”? Man žēl, ka es tevi saindēšu, svešais šoferīt? Atvainojos, bet ievārījums ir sapuvis? Kāpēc jūs vispār rakstāt atvainošanos uz burciņas, ko pārdodat automaģistrāles autovadītājiem?

Lasi arī: “TikTok” lietotājas parādīja sevi bez kosmētikas: Tik brīnumainas pārvērtības, ka būsi mēma aiz pārsteiguma

Tā ir draudīga situācija. Tā ir satraucoša. Es par to pastāstīju sievai, un viņa man teica, lai izmetu burciņas. Bet es to nevarēju izdarīt!”. Lai gan sieva man vairākas reizes lūdza to izmest.

Lasi arī: “Ir grūti aprakstīt vārdos, cik liels zaudējums šis ir mums visiem.”; mūžībā aizgājusi izcilā latviešu žurnāliste

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment