Bulgāru gaišreģe Vanga savulaik paredzēja, Covid-19 prasīs miljoniem cilvēku dzīvību. Zāles nāvējošās sērgas apkarošanai drīzumā atrast neizdosies

1995.gadā Vanga sacīja: “Spoguļa gadā pasaule apgriezīsies otrādi, no “dzeltenajiem” uz Zemesnonāks sena slimība, kas prasīs miljoniem cilvēku dzīvību.” Tikai tagad cilvēki ir sapratuši, par kādu sērgu runāja izcilā pareģotāja.

Vanga savos pareģojumos ne reizi vien pievērsusi uzmanību 2020.gadam un runājusi “pieciem divniekiem”, proti, par dienām, kurās iekrīt pieci divnieki (visbīstamākie datumi, pēc gaišreģes prognozes, bija 22.2.2020 un 22.12.2020)

Žurnālists un gaišreģes radinieks Sergejs Kostornojs nesen televīzijā atsaucās uz Vangas pareģojumiem, kas liecina, ka piecu divnieku gadā notiks kardināls notikums visai cilvēcei –pasaulē izplatīsies briesmīga kaite, kas prasīs miljoniem cilvēku dzīvību.

Eksperti norāda, ka gaišreģe varēja traktēt nāvi no koronavīrusa kā nāvi no mēra, tāpēc to nosauca par senu slimību. Runājot par frāzi “slimība nāks no dzeltenajiem” – ar to nebija domāti cilvēki, kas inficēti ar hepatītu, kā tika domāts iepriekš, bet gan ķīnieši. Eksperti arī pieļāva, ka, balstoties uz Vangas teikto par spoguļdatumu ar pieciem divniekiem, nepatikšanas sitīs augstu vilni 22.02.2020 vai 12.12.2020.

Kad Kostornojs viņai savulaik vaicājis, vai šie notikumi varētu norisināties piemēram, 2222. gadā, gaišreģe atbildējusi: “Nē, jūs visu to pieredzēsiet.”

Starp citu, imunoloģe Marina Zujeva Bulgārijas gaišreģes pareģojumu sauca par pārsteidzošu un paskaidroja, kāpēc viņa varēja koronavīrusu uzskatīt par senu slimību. Fakts ir tāds, ka 2002. un 2003. gadā līdzīgs vīruss pasaulē izraisīja SARS uzliesmojumu, bet Covid-19 kā vīrusu paveids tika atklāts jau 1965. gadā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment