Bojā gājušās meitenītes Luīzes tētis publicē sirdi plosošu ierakstu un mazās dvēselītes bēru datumu

Bezvests.lv organizācija ir izplatījusi jaunu informāciju par turpmākajiem meklēšanas pasākumiem, kas saistīti ar pazudušo Annas Jansoni, un aicina brīvprātīgos piedalīties šajos pasākumos.

Svētdien, 2023. gada 12. novembrī, Bezvests.lv sadarbībā ar Valsts policiju plāno veikt meklēšanas darbus, lai atrastu pazudušo Annas Jansoni.

Organizācija vēršas pie brīvprātīgajiem, jo meklēšanas teritorija ir plaša, un papildu spēki ir nepieciešami. Lai piedalītos meklēšanā, brīvprātīgajiem ieteicams iepriekš instalēt Bezvests.lv mobilās aplikācijas, nodrošinot nepārtrauktu interneta pieeju viedtālrunim.

Mobilā aplikācija ir nepieciešama, lai precīzi fiksētu jau pārmeklēto teritoriju. Pirms dalības meklēšanas pasākumā, brīvprātīgajiem ir jāpazīstas ar dalības noteikumiem, rūpīgi jāizlasa un jāievēro tie pilnībā.

 

Galvenais ir izrādīt atbildīgu attieksmi, izpaust vēlmi palīdzēt, un nodrošināt aplikācijas un mobilā interneta pieejamību. Meklēšanas pasākums paredzēts 12. novembrī plkst. 11, un aptuvenā tikšanās vieta ir 56.782461, 23.377586.

Lasi arī: Vectēvs paziņoja, ka pamet omīti citas sievietes dēļ. Bet večiņas reakcija uz šo briesmīgo vēsti šokēja mūs visus

Pirms piedalīšanās pasākumā, dalībniekiem ir jāreģistrējas galvenajā štābā, jāiegūst ID numurs un koordinators. Bezvests.lv atgādina, ka piedalīties meklēšanā nevar personas jaunākas par 18 gadiem un personas, kas atrodas alkohola, narkotisko vielu, psihotropo līdzekļu, toksisko vielu vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Visu dalībnieku drošībai lūdzam ievērot visus meklēšanas pasākuma noteikumus.

 

 

Leave a Comment