3 zodiaka zīmes, kurās dzimušie spēj sazināties ar tuviniekiem viņsaulē. Leģendārās Vangas vēstījums

Pastāv noslēpumaini mezgli, kas vairākām zodiaka zīmēm ļauj spēlēt tilta lomu starp šo un viņpasauli. Leģendārā bulgāru gaišreģe Vanga savulaik nosauca trīs zodiaka zīmes, kuru pārstāvji sapņos spēj sazināties ar mūžībā aizgājušiem tuviniekiem, smeļoties no viņiem iedvesmu, gūstot mierinājumu un atbildes grūtos dzīves brīžos.

Auns

Auna zīmē dzimušo sapņi kļūst par nenovērtējamiem logiem uz astrālo valstību, kur notiek tikšanās ar dvēselēm, kas atkal atdzīvojušās šo cilvēku atmiņā.

Mūžībā aizgājušie ierodas kā sargeņģeļu vēstneši, nesot Auniem labas ziņas no zvaigžņu dieviem. Viņi aicina Aunus pieņemt drosmīgus lēmumus un sniedz viņiem neizsīkstošu spēka avotu.

Grūtos brīžos, kad pasaulīgās ciešanas plosa dvēseli, Auni pravietiskajos sapņos atrod atbildes un papildina savu izsīkušo iekšējo harmoniju.

 

Vēzis

Vēžiem sapņi kļūst par svētu patvērumu, kur viņi atkal satiek tos, kuri pametuši šo pasauli, bet palikuši viņu sirdī. Šīs dvēseles kā sargeņģeļi apvij savus neredzamos spārnus ap Vēžiem, mierinot tos un piepildot ar debesu pasaules gaismu.

Smagos dzīves brīžos Vēži sapņos rod dziedināšanu un spēku turpināt savu dzīves ceļu.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu šai ziņā pašu izteiktāko zīmi

Leave a Comment