Bojā gājušās meitenītes Justīnes tēvs izrādās ir izdarījis ne tikai šo baiso noziegumu – ko vēl?

traģ**kā situācija ar mazo meitenīti Justīni pāršalca visu Latviju. Neviens nespēja iedomāties neko tik nežēlīgu. Meitenīte diemžēl ir gājusi bojā un aizturēti ir tēvs ar pamāti. 

Mazās meitenītes Justīnes ķermenis ar acīmredzamiem miesas bojājumiem tika atrasts aprakts pamestā pagrabā meža vidū, vairākus desmitu kilometru no meitenes dzīvesvietas. Aizdomās par iespējamu noziedzīgu nodarījumu pret meiteni ir aizturētas divas personas.

Proti pamāte un tēvs. Pārējie bērni ir izņemti no ģimenes un nogādāti radiniekiem, kur par viņiem attiecīgi parūpēsies. Atgādināsim, ka ģimene Rogovkas ciemā apmetās mazāk nekā pirms gada, tādēļ vietējie viņus īsti vēl nepazina, tikai tik cik cilvēki stāstījuši.

 

Taču nekādu sliktu atsauksmju ne no viena neesot bijis, jo nevienam neesot bijis konfliktu ar šo ģimeni. Neesot arī dzirdēts, ka ģimenei bijušas problēmas, kas varētu kā būt saistāmas ar baiso noziegumu pret mazo meitenīti.

Lasi vēl: Tamāra Globa vienai zodiaka zīmei paredzēja radikālas pārmaiņas dzīvē, kuras būs ļoti nozīmīgas

 

Pagaidām nav zināms cik gadu tiks piespriests pāridarītājiem, tomēr viņi abi atrodas aizturēti. Pavisam nesen noskaidrojās, ka tas briesmīgais noziegums nav vienīgā briesmu lieta ko tēvs ir pastrādājis.

 

Noskaidro nākošajā lapā

Leave a Comment