Bīstams un nelabvēlīgs laiks gaidāms no 8. līdz 21. aprīlim: kas būtu jāzina par šo laika posmu

Dienu grafiks, kad gaidāmi spēcīgi ģeomagnētiski triecieni

Magnētiskās vētras, kas zināmas arī kā ģeomagnētiskie triecieni, ir visnotaļ nevēlami viesi ikviena cilvēka dzīvē. Īpaši, ja esat kādreiz jau sastapušies ar jaudīgas magnētiskās vētras sekām.

Magnētiskās vētras izceļas ar to, ka ir īpaši negaidītas – tās var notikt kā brīvdienās un svētku dienās, tā darba dienās. Jā, šīs vētras var notikt jebkurā datumā, bet tas nenozīmē, ka mēs nevaram sevi pasargāt no to sekām, ja iepriekš zinām par to tuvošanos.

Magnētisko vētru prognoze aprīlim

Kāds būs aprīlis no zemes magnetosfēras puses? Patiesībā atbildēt uz šo jautājumu ir diezgan grūti. Precīzākas prognozes rāda, ka magnētiskās vētras gaidāmas dažās tuvākajās dienās, tāpēc runāt par visu mēnesi nav pilnībā iespējams.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina uzsakata, ka tieši 6.aprīlis var būt izšķirošais visai pasaulei: ”Jūs redzēsiet”

Pēdējās marta dienas un pirmās aprīļa dienas bija pa īstam smagas cilvēkiem no riska grupām: tiem, kas īpaši jūtīgi izjūt laikapstākļu maiņu, un gados vecākiem cilvēkiem. Vienā no šīm dienām notika patiešām vērienīga magnētiskā vētra, kas stipruma ziņā sasniedza 7 balles (no 8 iespējamām). Līdz pat šim brīdim Zemes magnetosfēra tur cilvēkus spriedzē, jo, lai arī sākot ar 7. aprīli situācija uzlabojas, tā arvien nav laba.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment