Bīstamās dienas maija otrajā pusē: no kā vajag atturēties. Un spēka dienas, kad veiksme pat kritīs rokās

Pēdējais pavasara mēnesis ir viens no sarežģītākajiem šajā gadā. No vienas puses maijs ir piepildīts ar datumiem, kas ir pilni pārbaudījumu, kārdinājumu un konfliktu. Šajos datumos ir liela iespējamība nodarīt kaitējumu sev un saviem tuviniekiem. No otras puses šajā periodā parādīsies galvu reibinošas iespējas, kas izmainīs dzīvi uz labāko pusi.

15. maijs

Šo dienu dēvē vēl arī par velna dienu, jo tajā nāk laukā viss sliktākais, kas diemžēl ir ikvienā no mums: milzīgas ambīcijas, agresivitāte, greizsirdība. Piekritīsiet, ka visvieglāk ir nodarīt kaitējumu, kad emocijas valda pār prātu. Un pats pareizākais šajā dienā ir būt savaldīgam, nestrēbt karstu, pat ja šķiet, ka tas ir vienīgais pareizais risinājums.

16. maijs

Pirmais pilnmēness aptumsums šajā gadā būs Skorpiona zīmē, un tas nozīmē, ka šajā laikā pat tie, no kuriem to vismazāk gaidi, var iedzelt, apvainot, nodarīt pāri.

Jā, un arī atklāti nelabvēļi šo dienu izmantos pilnā mērā, veicot neapdomīgu rīcību. Tāpēc uzmanīties un piesargieties no visiem!

Šajā dienā neieplānojiet nekādas svarīgas lietas un atbildīgu lēmumu pieņemšanu, kā arī izvairieties no skaļām kompānijām un atklātām sarunām. Neļaujieties provokācijām, neiesaistieties strīdos, mēģiniet neļauties dusmām un skaudībai. Katrs nepareizs solis šajā dienā ir milzīgs mīnuss jūsu karmā.

18. maijs

Daudzi šajā dienā riskē pārvērsties par spītīgiem auniem, kuri nezina frāzi “saprātīga pieeja”. Šādi var saskarties ar krāpniekiem un negodīgiem cilvēkiem. Atlieciet visus vērtīgos pirkumus un svarīgos darījumus uz vēlāku laiku, bet savu maciņu turiet tālāk no svešām acīm.

21. maijs

Visi apkārt būs kā norāvušies no ķēdes. Labāk klusām “pasēdēt stūrī”, nekrist acīs priekšniecībai, nestrīdēties ar laulāto partneri. Pretējā gadījumā darbā varat kļūt par intrigu upuri, varat saņemt aizrādījumu, sodu vai pat uzrakstīt atlūgumu. Bet mājās būs grūti izvairīties no nopietniem skandāliem.

23. maijs

Viss kritīs no rokām ārā, tiks pārkāptas vienošanās, izjuks plāni, kurus uzskatījāt par nesatricināmiem. Var šķist, ka pamats zudīs zem kājām un jūs neesat spējīgi kontrolēt situāciju. Bet labi, ka nākamajā dienā viss mainīsies!

24. maijs

Pati svarīgākā maija diena, kura sava spēka ziņā ir pielīdzināma tikai spoguļdatumiem. Šī ir diena, kad var noķert veiksmi aiz astes. Bet Visuma enerģijas pieplūdums, kurš šajā dienā būs izšķirošs, kļūs par labāko palīgu.

Lasi vēl: Augstākie spēki paziņo: 6 zodiaka zīmes, kuras gaida bagātība un labklājība 2022. gada vasarā

Droši plānojiet, ķerieties klāt lietām, kuras ilgu laiku neuzdrošinājāties sākt, lūdziet paaugstinājumu, investējiet, parakstiet svarīgus dokumentus, dodieties uz pārrunām un pat veiciet bildinājumu. Visums ir jūsu pusē! Ikviena jūsu rīcība šajā dienā atnesīs ne mazus ieguldījumus nākotnei.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment