Bīstama diena: Latviešu astrologs brīdina par šodienu un iesaka labāk priekšroku dot mājas atpūtai

Latviešu astrologs brīdina par šodienu un iesaka labāk palikt iekštelpās un relaksēties. Astrologs ir atklājis ar ko šī diena tiek uzskatīta par bīstamu. 

 

Astroloģija, kas atvasināta no grieķu vārdiem “astron”, kas nozīmē “zvaigzne” un “logos”, kas nozīmē “mācība”, ir cienījama prakse, kas tiek novērota dažādās kultūrās.

Tas ietver debess spīdekļu pozīciju izpēti, mācības un māksliniecisku interpretāciju, lai pareģotu indivīdu likteņus un nozīmīgus notikumus.

Astrologi prasmīgi orientējas astroloģijas jomā un tās simboliskajā valodā, stingri pieturoties pie pārliecības, ka debesu būtņu kustības un dažādas kosmiskās parādības dziļi ietekmē zemes lietas.

 

Neskatoties uz to, ka mūsdienu zinātne to ir klasificējusi kā pseidozinātni un saskārusies ar kristīgās baznīcas nosodījumu, astroloģija saglabā ievērojamu sekotāju skaitu, un tās astroloģiskās prognozes bieži tiek rādītas plašsaziņas līdzekļos.

Lasi vēl: Šī ziema gaidāma pat ļoti anomāla; sinoptiķi ir pārsteigti un steidzas atklāt redzēto kartē

Lūk, kādēļ latviešu astrologs brīdina par šo dienu un īpaši nakti! Nakts būšot pati stiprākā un tieši dēļ tā daudziem var būt bezmiegs. Kas gaidāms? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment