Beigsies naudas trūkuma periods: 2023. gads kļūs par labāko šīm zodiaka zīmēm

Astroloģe Elena Nolari nosaukusi četras zodiaka zīmes, kurām gaidāma nebijusi veiksme Truša gadā. Pēc Elenas Nolari domām, Trusis austrumu horoskopā simbolizē tālredzību un asu prātu, vērīgumu, piesardzību, pašaizsardzību, veiklību un maigumu.

Tāpēc 2023. gads pēc austrumu horoskopiem sola labestību, romantiku, ģimenes laimi, daudz pozitīvas komunikācijas ar mīļajiem. Eksperte iesaka visu zemāk uzskaitīto zodiaka zīmju pārstāvjiem iegaumēt šo horoskopu un skaļi to atkārtot no rīta spoguļa priekšā un vakarā pirms gulētiešanas.

Bet pārējām zodiaka zīmēm, kurām jaunajā gadā veiksies nedaudz mazāk, ieteicams vienkārši pagaidīt gadu, kurā viņas būs laimes favorītes.

Auns

Pēc astroloģes domām, šajā zīmē dzimušajiem būs veiksmīgākais gads pēdējo pāris gadu laikā. Veiksme un labklājība ir galvenais, kas sagaida šos ugunīgās stihijas cilvēkus jaunajā gadā.

Pēc pāris mēnešiem Aunam pienāks laiks gūt labumu no agrāk ieguldītajām pūlēm, lai varētu mazliet atpūsties un sagatavoties pieņemt likteņa dāvanas, jo pret šiem zodiaka pārstāvjiem liktenis būs īpaši labvēlīgi noskaņots.

 

Lasi vēl: Sasniegs vēlamo: tuvākajās 7 dienās 4 zodiaka zīmes piepildīs savus kvēlākos sapņus

Vērsis

Arī šīs zīmes pārstāvjus sagaida nepieredzēta labklājība un panākumi visa 2023. gada garumā. No malas Vērsis šķiet lēns un flegmatisks, bet nākamajā gadā Vērsis jutīsies neparasti enerģisks.

Šī vitalitāte ļaus zemes stihijas cilvēkiem sasniegt jaunus karjeras augstumus un iegūt to, ar ko viņi nebija rēķinājušies pat pirms gada.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment