Beidzot tiek pastāstīts par leģendārā Šūmahera veselības stāvokli: ”Mēs nezinām cik ilgi viņam ir palicis”

Šajā laika posmā ir bijis ļoti maz informācijas par Šūmahera veselības stāvokli, jo īpaši tāpēc, ka leģendārā pilota ģimene, it sevišķi sieva Korina, stingri ievēro privātuma politiku un retiem atļauj apmeklēt Šūmaheru.

Viena no šiem retajiem cilvēkiem ir bijis Šūmahera bijušais priekšnieks “Ferrari” komandā un ilggadējais draugs Žans Tods. Lai gan ir bijuši dažādi mēģinājumi iegūt informāciju par Šūmahera veselības stāvokli, Tods aicina citus cienīt bijušā pilota ģimenes vēlmes un atstāt viņus mierā.

Daudzas versijas par Šūmahera veselības stāvokli ir parādījušās sabiedriskajā telpā gājušajā gadu laikā. Tomēr Tods uzsver, ka nevajadzētu ticēt pieņēmumiem par viņa drauga veselības stāvokli, un norāda, ka cilvēki, kuri apgalvo, ka zina kaut ko konkrētu, faktiski neko nezina.

 

Viņš akcentē, ka viņš regulāri apmeklē Šūmaheru un viņa ģimeni, un viņi ir kļuvuši par viņa ģimenes daļu. Iepriekš Tods ir dalījies ar informāciju, ka kopā ar Šūmaheru viņš seko F-1 sacīkstēm, taču citas ziņas ir nonākušas no Flavio Briatores bijušās sievas, kura ir teikusi, ka leģendārais pilots komunicē tikai ar acīm.

Lasi vēl: Ģimenes ārsti vēlas pamatīgi mainīt pacientu vizītes kārtību: ”Saprotam, ka daudzi netiks pie mums, bet nav citas izvēles”

Savas karjeras laikā Šūmahers ir kļuvis par septiņkārtēju F-1 čempionu, kā arī viņam pieder vairāki šā sporta rekordi. Viņa atbalstītāji ir ļoti satraukti, ka nedzird par savu favorītu ziņas par veselības stāvokli.

 

Mihails Šūmahers ir ievērojams automobiļu sacīkšu braucējs ar vairākiem talantiem:

Ātrums un Veiklība: Šūmahers ir pazīstams ar savu izcilību ātruma un veiklības ziņā automobiļu sacīkstēs. Viņš ir bijis viens no visveiksmīgākajiem Formula 1 braucējiem vēsturē, iegūstot septiņas pasaules čempiona titulus.

Taktikas: Viens no Šūmahera talantiem ir bijis spēja izmantot stratēģisku un prātīgu pieeju sacīkstēm. Viņš bija pazīstams ar izturību un spēju labi pārvaldīt sacīkšu gaitu, pat sarežģītos apstākļos.

Sadarbība ar Komandu: Šūmahers ir bijis lielisks sadarbības spēlētājs ar sacīkšu komandām. Viņš ir strādājis kopā ar vairākām komandām, tostarp “Benetton” un “Ferrari”, un ir guvis panākumus arī kā komandas dalībnieks.

Izturība un Pacietība: Sacīkšu pasaule prasa ne tikai fizisku, bet arī emocionālu un psiholoģisku izturību. Šūmahers ir bijis pazīstams ar spēju palikt koncentrētam un pacietīgam pat sarežģītos brīžos sacīkstēs.

Leave a Comment