Beidzot tiek pastāstīts par leģendārā Šūmahera veselības stāvokli: ”Mēs nezinām cik ilgi viņam ir palicis”

Beidzot tiek pastāstīts par leģendārā Šūmahera veselības stāvokli un to kādēļ pat viņa ģimenes locekļiem ir ierobežots laiks viņa apmeklēšanai. 

Bijušā Pirmās formulas (F-1) pilota Mihaela Šūmahera jurists Fēlikss Damms intervijā pastāstījis, kāpēc leģendārā autosportista ģimene viņa veselības stāvokli tur noslēpumā.

2013.gads beigās Šūmahers piedzīvoja nopietnu kalnu slēpošanas negadījumu, kas rezultēja pusgada ilgā mākslīgajā komā. Pēc komas perioda viņš tika atmodināts un pārcelts uz savu māju Ženēvā.

Kopš šī traģiskā notikuma informācija par leģendārā pilota veselības stāvokli ir bijusi ļoti ierobežota un reti pieejama publiskajā telpā.

Žans Tods, viņa draugs un bijušais priekšnieks, ik pa laikam sniedz nelielus iespaidus par Šūmahera ikdienas dzīvi, bet ģimene ļauj tikai ļoti ierobežotam cilvēku lokam saņemt informāciju, tādējādi medijos reti parādās atjauninājumi par viņa veselības stāvokli.

 

Lasi vēl: Beidzot tiek atklāts ko tieši kinologi atrada ap mežā pamestās Annas Jansones automašīnu

Šūmahera ģimenes advokāts ir skaidrojis, kāpēc septiņkārtējā F-1 čempiona veselības stāvoklis tiek turēts tik noslēpumā. Ilgu laiku par šo tika klusēts.

Viņš norāda, ka ir bijušas diskusijas par to, vai paziņojums par Mihaela veselības stāvokli būtu pareizākais risinājums, taču tika pieņemts lēmums, ka nepārtraukti sniegt jaunumus medijiem nebūtu konstruktīvi un potenciāli varētu ietekmēt tiesas procesa gaitu.

Jurists ir izteicies, ka pēc trīs mēnešiem, gada vai pat vairākiem gadiem mediji varētu jautāt par situāciju, un, ja viņi izvēlas iesaistīties tiesvedības procesā, būtu jācīnās ar argumentu, ka paši brīvprātīgi ir atklājuši informāciju.

Lūk, kas ir zināms par viņa veselības stāvokli uz doto momentu!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment