Beidzot tiek atklāts ko tieši kinologi atrada ap mežā pamestās Annas Jansones automašīnu

Kā jau ziņots, turpinot meklēt pazudušo Annu Jansoni, kuras četrus mēnešus vecā meita tika atrasta bez dzīvības pazīmēm novietotā automašīnā mežā, Valsts policija aicina ziņot par redzētām antifrīza pudelēm Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē Valgundes pagastā, Jelgavas novadā.

Iepriekš tika konstatēts, ka pirms pazušanas Anna Jansone bija iegādājusies šāda veida antifrīza pudeli un, iespējams, tā varētu būt viņai līdzi.

Valsts policija aicina iedzīvotājus, kuriem ir videoreģistratori transportlīdzeklī, sniegt informāciju par braucieniem pa autoceļu P101 Kalnciems-Kūdra no 2023. gada 1. novembra plkst. 11:00 līdz 17:00. Meklējami videoreģistratoru ieraksti no transportlīdzekļiem, kas minētajā laikā pārvietojās starp Liepājas šoseju (A9) apdzīvotā vietā Kaļķis un Ventspils šoseju (A10) apdzīvotā vietā Kūdra.

 

Lasi vēl: Pirmo reizi savas pastāvēšanas laikā Latvijā “Lidl” ir pieņēmis netipisku lēmumu; klientus tas iespaidos

Lasi arī: Sēru vēsts Latvijai: diemžēl aizsaulē aizsaukts talantīgs latviešu rakstnieks; daudzi uzskatīja, ka viņam sirds ir no zelta

Valsts policija informē, ka Anna Jansone vēl nav atrasta un meklēšanas darbības turpinās.

Iedzīvotājiem tiek lūgts sazināties ar Valsts policiju, zvanot uz tālruni 67 086 678 vai 110, vai arī rakstot uz e-pasta adresi “[email protected]”.

Anna Jansone, dzimusi 1989. gadā, kopā ar savu šogad dzimušo meitu Luīzi Evertovsku, 1. novembra rītā ap plkst. 9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā.

Saņemot informāciju par mātes un meitas pazušanu, policija nekavējoties izsludināja meklēšanu un uzsāka plašus meklēšanas pasākumus.

Pie populāra Tirdzniecības centra noticis, kas prātam neaptverams; Nekavējoties iesaistītas policijas brigādes

Leave a Comment