Beidzot tiek atklāta patiesība: kāpēc karaliene Elizabete II NEKAD negāja dušā

Arī karalis Čārlzs III neizmanto dušu, taču atšķirībā no karalienes mātes viņš pieprasa, lai viņa vanna būtu līdz pusei piepildīta ar istabas temperatūras ūdeni un lai vannas aizbāzni novietotu noteiktā stāvoklī.

Tā ir arī viena no karaļa prasībām, lai uz zobu birstes tiktu izspiests tieši viens centimetrs zobu pastas – karalis uzauga daudzu kalpu ieskauts un nebija pieradis pat šādas sīkas lietas darīt pats.

Čārlzs III lieki ieskauj sevi ar kalpotājiem; ceļojot viņš ņem līdzi personīgo pavāru, ģērbēju, divus kalpotājus, sekretāru un vairākus miesassargus.

Tajās ir daudz karaļa personīgo priekšmetu, kurus viņš ir pieradis izmantot ceļojumos. To vidū ir arī personīgās higiēnas preces, tostarp viņa paša tualetes pods un noteikta veida Kleenex Velvet tualetes papīrs.

Lasi vēl: Beidzot kļuvis zināms 38 gadus vecā, talantīgā aktiera pēkšņās aizsaulē došanās iemesls

Karaļnamu vannasistabas vienmēr ir ideālā stāvoklī, taču kalpotājām nav atļauts izmantot putekļu sūcējus, lai uzturētu tās tīras, jo troksnis var traucēt citiem.

Ņemot vērā to, ka Bekingemas pilī vien ir 78 vannas istabas un visas tās ir jātīra ar rokām, tas ir liels darbs apkopējiem.

Karalisko mājokļu vannas istabās nav pieņemts izmantot difuzorus un gaisa atsvaidzinātājus, jo tiek uzskatīts, ka tīrībai jābūt dabiskai. Īpašos plauktos jābūt glīti salocītai baltu roku dvieļu kaudzei, un tualetes papīrs jānovieto uz rullīša tā, lai tas paceltos uz augšu.

Neviens karaliskās ģimenes loceklis nedrīkst audzēt bārdu, etiķete nosaka, ka visiem vīriešiem jābūt gludi noskūtiem. Vienīgais izņēmums ir princis Harijs, taču viņam bija jāsaņem karalienes Elizabetes II atļauja to darīt.

 

Leave a Comment