Beidzot kļuvis zināms 38 gadus vecā, talantīgā aktiera pēkšņās aizsaulē došanās iemesls

Viņš aizsaulē devās 12.janvārī. Visiem tas bija skumjš pārsteigums, jo nekas neliecināja par gaidāmo nelaimi. Aktiera ģimene joprojām nespēj atgūties un rast mieru. 

Gadās, ka slimība kļūst spēcīgāka par cilvēku. Tā atņem viņam parastās ķermeņa un apziņas spējas – kustēties, atcerēties, sazināties. Ja jūsu mīļotais cilvēks šobrīd pārdzīvo kaut ko līdzīgu un jūs par viņu rūpējaties mājās, vispirms vēlos jūs iedrošināt.

Šis ir grūts, bet nenovērtējams laiks. Jūs to pavadīsiet kopā un sniegsiet savam mīļotajam iespēju aiziet mierīgi, bez sāpēm, savās mājas sienās, ieskaujot cilvēkiem, kuri viņu mīl.

Aleksandrs Zaharenkovs aizsaulē devās 12. janvārī. Mākslinieka aiziešana bija pēkšņa, par to informēja kaskadieru ģildes prezidents.

“Jā, Zaharenkovs nomira, viņam bija insults,” viņš paskaidroja laikrakstam Izvestija. Ģildes pārstāve Jūlija norādīja, ka aktiera veselības problēmas nav izdevies laikus identificēt, kas izraisīja smadzeņu pietūkumu.

Lasi vēl: ”Ārā būs bail iet”: šovakar Latvijā daudzviet gaidāma ļoti neganta un vietām pat bīstama vētra

Aktieris un kaskadieris Jurijs pastāstīja, ka pirms gada viņš tur bijis. Tagad viņš nožēlo, ka toreiz nevarēja tikties ar draugu.

Ārzemju aktieris un kaskadieris Aleksandrs Zaharenkovs aizsaulē devies smadzeņu tūskas rezultātā, kas radusies insulta dēļ. Viņam bija 38 gadi.

Aleksandrs Zaharenkovs ir dzimis 1985. gada 16. augustā. Aktiera un kaskadiera radošais ceļš sākās 2008. gadā – viņš debitēja uz ekrāna Ivana juniora seriālā “Cīnītājs. Leģendas dzimšana.” Pēc tam viņš piedalījās projektos “Virsnieki: glābiet imperatoru”, “Kotovskis”, “Detektīva Gurova jaunā dzīve”, “Fantoms”, “Balkānu robeža”, “Ģenerāļa sieva” un citos.

Lasi arī: Kāpēc es sasaldēju svaigus citronus. Uzskaitu 3 labus iemeslus!

2014. gadā Zaharenkovs filmējās sporta drāmā “Čempioni”. Viens no jaunākajiem Aleksandra darbiem bija Krievijas un Ķīnas kopīgā filma “Melnajam pūķim pa pēdām”. Tajā filmējās arī Džekijs Čans, Rutgers Hauers, Arnolds Švarcenegers, Pāvels Volja, Andrejs Merzļikins, Aleksandrs Robaks un citi.

Leave a Comment