Beidzot atklājas noklusētais! Atklātībā nonāk Justīnes pamātes teiktais, ko viņa kliedza pirms aizturēšanas

Sākumā pilsētnieki uzskatīja, ka jaunā meitene nemaz pati nebija izgājusi no savas mājas, bet gan ar vecāku palīdzību.  Būtu bijis gudri ņemt vērā iedzīvotāju viedokļus un pielāgot savu izpratni, jo beigās iedzīvotāju teiktais arī tiešām apstiprinājās.

Pirms Justīnes atrašanas Sandra intervijā ieguva būtisku informāciju no audžumātes. Tomēr audžumātes izteikumi bija neskaidri, un to patiesais jēdziens nebija skaidrs uzreiz. Vēlāk izrādījās, ka audžumātes izteikumi bija nepatiesi, un drīzumā tika atklāts, ka viņa izgudroja savu stāstu, pamatīgi melojot.

Intervijā Sandra dalījās ar savu viedokli par notikušo. Viņa uzsvēra, ka viņiem bijusi grūta situācija, jo viņus apšaudīja ar jautājumiem par bērna atrašanās vietu. Dzīvošana ar neziņu par bērna atrašanās vietu ir ārkārtīgi sarežģīta pieredze. Viņa atturējās sniegt detalizētāku informāciju, jo viņi paši nebija informēti par notikumu attīstību.

Viņa uzsvēra, ka viņa ir atkarīga no dažādām zā**l*ēm un nav spējīga piedalīties citās darbībās. Turklāt viņa atklāja pastāvīgus preses nelikšanu viņu mierā, ieskaitot jūs, kas radīja nepārvaramu ietekmi uz situāciju. Viņa to raksturoja kā neaprakstāmu pieredzi un izteicās, ka viņai esot ļoti grūti un kāpēc televīzija vispār viņu traucējot, jo tas nav smuki.

Nākamajā dienā varas iestādes bez iepriekšēja brīdinājuma aizturēja abus vecākus. Viņu izdomātais stāsts tika atklāts kā nepatiesīgs, jo viņi pilnībā apzinājās jaunās sievietes nestabilo stāvokli un viņas atrašanās vietu. Situācija bija acīmredzami sarežģīta.

Leave a Comment