Baltā svītra 2022. gada septembrī! Zodiaka zīmes, kurām gaidāma dzīves uzlabošanās

2022.gada septembrī planētas radīs harmoniskus Jupitera un Plutona aspektus. Astroloģe Jūlija Nikolajeva pastāstīja, ka panākumus šajā mēnesī varēs gūt gandrīz visas zodiaka zīmes, bet tikai dažas no tām var gaidīt balto svītru dzīvē.

Auns

2022.gada septembrī jūs nokļūsiet baltajā svītrā. Šajā laikā jūs gaida panākumi darbā. No finansiālā skatupunkta jums tagad ir izdevīgi darboties īres jomā. Iespējams, jums parādīsies jauns peļņas avots. Ja jūs nodarbojāties ar nekvalificētu darbu, tagad jums var piedāvāt darbu savā specialitātē.

Var izmainīties darba nosacījumi vai darba vieta. Jūsu finansiālais stāvoklis var uzlaboties, jo jūs paaugstinās amatā vai jūs atradīsiet darbu, kas būs jums atbilstošs.

Būs daudz tikšanos, komunikācijas un noderīgas iepazīšanās. Tagad jūs varat iegūt popularitāti, ieņemt redzamu sabiedrisko un finansiālo stāvokli. Šajā laikā jūs sāksiet virzīties pa karjeras kāpnēm.

Ja jūs iekļāva pretendentu sarakstā uz kādu brīvu amatu, jūs noteikti izvēlēsies. Profesionālajai virzībai uz priekšu var sekot pareizi piemeklēts tēls, labvēlīga uzvedība un māka atrast pieeju pie ikviena cilvēka.

Arī privātā dzīve tagad veidosies veiksmīga. Jūs uzaicinās uz randiņu, izteiks komplimentus, dāvinās dāvanas. Tagad jūs varēsiet izvēlēties no pielūdzēju pūļa.

Mežāzis

2022.gada septembrī jūs gaida baltā svītra dzīvē. Šajā laikā jums veiksies privātajā dzīvē. Iespējams, jums atnāks ilgi gaidīts paziņojums no tālienes, vai arī jūs iepazīsieties ar ārzemnieku, ar kuru uzsāksiet romānu.

Šajā laikā jūs varat kļūt ļoti populārs, jums parādīsies daudz pielūdzēju. Iespējams, septembrī jūs iepazīsieties ar zināmu personību.

Ja jūs esat radošs cilvēks, politiķis vai sportists, šajā laikā pienāks jūsu zvaigžņu stunda. Jums parādīsies iespēja apkārtējiem nodemonstrēt savus sasniegumus.

Lasi vēl: Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests publiskojuši ļoti emocionālu stāstu no pēdējā izsaukuma

Šajā laikā jūs varat apmeklēt citu valsti, paskatīties atrakcijas vai pabūt kādā grandiozā šovā, piemēram, Riodežaneiro karnevālā. Tāpat tagad palielinās iespēja laimēt loterijā. Veiksmīgas var būt investīcijas, finanšu spekulācijas, darbošanās biržā. Var laimēt jūsu sporta likmes.

Leave a Comment