Aviokatastrofas vietā pie Ventspils, Baltijas jūrā atrastas, iespējams, cilvēka ķermeņa daļas; detalizēts info

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra (MRCC) priekšnieks Pēteris Subbota Latvijas Radio pastāstīja, ka Baltijas jūrā, netālu no Ventspils, kur avarēja privāta pasažieru lidmašīna, atrastas cilvēka ķermeņa daļas.

Svētdienas vakarā privātā lidmašīna iekrita Baltijas jūrā pie Latvijas krastiem, netālu no Ventspils pilsētas. Kā vēsta Vācijas mediji, uz klāja atradušies četri cilvēki: Tiek uzskatīts, ka neviens nav izdzīvojis.

Starp cilvēkiem lidmašīnā bija 72 gadus vecais vācu uzņēmējs Pīters Grīzmans, labi pazīstams Ķelnē, kur viņš dzīvoja, un lidmašīnas īpašnieks. Pārējie cilvēki uz kuģa bija viņa sieva, 26 gadus vecā meita un viņas draugs.

Lidmašīna bija izlidojusi no Spānijas dienvidiem un devās uz Ķelni Vācijā, taču novirzījās no kursa un turpināja ceļu uz Baltijas jūru: vienā brīdī tā strauji zaudēja augstumu un avarēja, jo beidzās degviela.

Lasi vēl: Jaunieši apraud un izsaka līdzjūtības vārdus: Auto negadījumā gājis bojā latviešu ”Tik Tok” zvaigzne

Šobrīd sīkākas informācijas par cilvēka ķermeņiem nav. Taču ķermeņa daļas, kuras tika atrastas tika aizsūtītas uz ekspertīzi un drīz vien būs zināms vai šīs cilvēka ķermeņa daļas ir no šiem pasažieriem. Līdz pirmdienas vakaram izdevies atrast kopumā 11 lidmašīnas fragmentus.

Leave a Comment