Aunam jāuzmanās, un Skorpioniem nevajadzētu steigties: Andželas Perlas horoskops 27. martam visām zodiaka zīmēm

Visām zodiaka zīmēm pirmdiena, 2023. gada 27. marts, solās būt tālu no vieglākās, brīdina slavenā astroloģe Andžela Perla.

Apkārt esošā spriedze var viegli izraisīt strīdus par niekiem, seniem aizvainojumiem, draugu un kolēģu nesaprašanos un cita veida konfliktiem. Kas šajā dienā sagaida katru zodiaka apļa pārstāvi, noskaidroja Spogulis žurnālisti.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Pievērsiet īpašu uzmanību tam, kas notiek jums apkārt: aplūkojiet cilvēku uzvedību, viņu reakciju uz jūsu vārdiem un rīcību. Tas ļaus jums saprast, kā rīkoties un pieņemt pareizo lēmumu.

Apkārtējie šodien var tevi nepatīkami pārsteigt ar savu neprasmi daudzos jautājumos, tomēr centies būt pret viņiem piekāpīgāks. Ja kādam kaut kas nesanāk, labāk nekritizēt, bet vienkārši palīdzēt cilvēkam.

Lasi arī: Latviešu astrologs atklāj, ka pavisam drīz Kariņa kungu sagaida liela nelaime 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Diena būs veiksmīga tiem, kuri ir spītīgi, centīgi, neatlaidīgi un nebaidās no smaga darba. Šodien tev ir daudz darāmā un daudz jāmācās, tāpēc neļaujies slinkumam – viss tavs darbs tiks atalgots. Pats svarīgākais šajā dienā ir ievērot savu darbību kārtību un likumību.

Vislabāk ir vēlreiz pārbaudīt gatavo darbu, vai nav sīku kļūdu. Esiet pragmatisks, mērķtiecīgs un precīzi ieplānojiet katru darbību, lai to paveiktu pareizi.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Ir pienācis laiks pievērst uzmanību mīļajiem un uztvert attiecības ar viņiem nedaudz nopietnāk. Iespējams, ka pēdējā laikā tu esi auksts un pats atgrūdis citus laika vai enerģijas trūkuma dēļ jūtām, un tagad laiks to labot.

Centieties būt godīgs un atklāts pret tiem, kurus mīlat, un mēģiniet viņus iepriecināt, pavadot laiku kopā. Arī šajā dienā jums vairāk jāklausās, nevis jārunā: ļaujiet apkārtējiem cilvēkiem izkratīt jums savas sirdis…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment