Aunam jāuzmanās, un Skorpioniem nevajadzētu steigties: Andželas Perlas horoskops 27. martam visām zodiaka zīmēm

Zemes elementu zīmes

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Diena ir labvēlīga pieejamā krāšanai, bet ne tērēšanai. Pirms kaut ko pērkat, jums vajadzētu trīs reizes padomāt: šodien pastāv liela varbūtība iegādāties nekvalitatīvu preci vai pakalpojumu.

Vislabāk ir plānot savas finansiālās lietas un sastādīt sarakstu ar to, kas nepieciešams, lai nākotnē īstenotu savas ieceres. Sajūtu un emociju sfērā diena ir labvēlīga, tāpēc diez vai kas sabojās garastāvokli.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šajā dienā steigā pieņemtie lēmumi nespēs jums nest tādus rezultātus, kādus gaidāt no saviem ambiciozajiem projektiem. Un vispār šajā dienā jums nevajadzētu būt impulsīvam daudzos jautājumos: tas attiecas gan uz darbu, gan saziņu, tostarp ar savu dvēseles biedru.

Mēģiniet aprēķināt savu rīcību un domāt pēc iespējas vēsāk, nepakļaujoties provokācijām un apkārtējo apstākļu ilūzijām, tad diena paies labi.

Lasi arī: Latviešu astrologs atklāj, ka pavisam drīz Kariņa kungu sagaida liela nelaime 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Ja tev ir darāmas lietas, kuras jau vairākkārt esi atlikusi, tad šodien ir īstais laiks tās beidzot uzņemties. Padomājiet par to, ko jūs, iespējams, palaidāt garām pagātnē, un piešķiriet otro dzīvi tām idejām un projektiem, no kuriem jūs jau esat atteikušies.

Ļoti iespējams, ka situācija ap jums ir mainījusies jau sen, un tagad jūsu idejas var tikt realizētas. Atcerieties: viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Jums šodien nebūs grūti pārliecināt visus apkārtējos par sava viedokļa pareizību, tāpēc varat droši ļauties pat smagām sarunām. Visticamāk, šodien cilvēki ieklausīsies tavos vārdos un gaidīs no tevis drosmīgus lēmumus.

Centieties viņus nepievilt un parādiet sevi kā cienīgu vadītāju un cilvēku, kas spēj atrisināt problēmas. Vakars būs labs arī komunikācijai: satikties ar seniem draugiem un paziņām.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šajā dienā tev var būt vajadzīgas skaidras, labi pielāgotas darbības, tāpēc pirms jebkādu projektu uzsākšanas tev būs skaidri jānosaka prioritātes un jāizklāsta rīcības plāns.

Ja jūs nedzenāt divus putnus ar vienu akmeni, tad bez īpašām problēmām jūs varēsiet konsekventi atrisināt daudzus jautājumus. Vēlā pēcpusdienā varat atbrīvoties no kontroles, ko varat veltīt saziņai un jautrām draudzīgām sapulcēm.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Nav tā labākā diena ambiciozu plānu īstenošanai un drosmīgu uzņēmumu uzsākšanai. Maz ticams, ka kolēģi un priekšnieki šodien novērtēs tavu cēlo impulsu, tāpēc plānu izpildi vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku un vēlreiz visu rūpīgi pārdomāt.

Ja šodien nepievērsīsi sev uzmanību, vari izvairīties no apkaunojošiem starpgadījumiem, kas saistīti ar cilvēkiem. Pretējā gadījumā jūs varat veltīt sevi ikdienišķām lietām un saziņai ar mīļajiem – tas šodien izdosies vislabāk.

 

Ūdens zīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šodien tavām acīm jābūt skaidrām, tāpēc neļaujies ilūzijām un kārdinājumiem. Uz lietām šajā dienā jāskatās reāli, pragmatiski un ar veselīgu mazliet cinisma, lai neaizrautos ar neskaidrām perspektīvām, kuru patiesībā var nebūt.

Aprēķiniet savu rīcību un nepaļaujieties “uz nejaušību”, pretējā gadījumā tuvākajā nākotnē jūsu lietas var izkļūt no jūsu kontroles, sagādājot jums tikai problēmas.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Lai kas ar tevi šodien notiktu, centies nekur nesteigties. Visticamāk, tieši iedomība šajā dienā izraisīs tavas kļūdas. Taču, ja tu savas darbības veiksi pārdomāti un lēni, tad tev ir visas iespējas šajā dienā paveikt daudzas svarīgas lietas, kā arī atrast to, kas tev jau sen pietrūka.

Neļaujies dienas satraukumam un trakulīgajam ritmam, nevajag kaut kur ar galvu steigties. Tā vietā vislabāk ir plānot katru soli iepriekš un ievērot grafiku.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Šodien tev var nebūt viegli strādāt komandā, ļoti vēlēsies vientulību. Tomēr nevajadzētu atstumt visus apkārtējos: diez vai jūs pats spēsit tikt galā ar visiem aktuālajiem jautājumiem un problēmām.

Tāpēc mēģiniet nolikt malā savu noslēgtību un ļaujiet cilvēkiem tuvoties jums. Tāpat šodien vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai: nevajag ignorēt pat nelielas problēmas, un labāk ir nekavējoties sākt ārstēšanu.

Leave a Comment