Atvērts prieka portāls: kurus aiznesīs veiksmes straume maģiskajā datumā 13.04.2022

Astrologi noteikuši, kādas tieši pārmaiņas ienāks zodiaka zīmju dzīvēs. Saskaņā ar viņu teikto, Mēness fāze maģiskajā datumā 13.04.2022 atvērs prieka portālu visu zodiaka zīmju pārstāvjiem, kā arī uzdāvinās emociju sprādzienu un jaunas iespējas profesionālajā sfērā.

Kad Mēness ieiet Jaunavas zīmē, iestājas labvēlīgs laiks ikvienam rūpīgam darbam, kas prasa pārdomātu un nopietnu pieeju. Astrologi apgalvo, ka pilnīgi visi finanšu darbības virzieni kā vēl nekad atnesīs jūtamu materiālu apbalvojumu.

Lasi vēl: Šodien, 12. aprīlī Rīgā tika pastrādāta slepkavība; policija lūdz cilvēku palīdzību

Tāpat veiksmīgas būs jebkuras bankas operācijas un darbs ar nekustamo īpašumu. Neslikti veiksies tirdzniecībā un starpniecības jomā. Zvaigžņu speciālisti apgalvo, ka auglīgi virzīsies uz priekšu mācības, kvalifikācijas paaugstināšana vai jebkura cita sevis pilnveidošana.

Otrā mēness fāzē var būt noderīgas fiziskas slodzes, tāpēc tieši šajā periodā ir labi sākt jaunus treniņus. Zvaigznes saka, ka gaidāmas labvēlīgas pārmaiņas absolūti visās darbības jomās, kā arī savstarpējās attiecībās gan privātā plānā, gan lietišķā.

COMMENTS

Leave a Comment