Atklātas jaunas detaļas par traģisko gadījumu ar mazo Justīni: ”Mēs esam pārliecināti par šo”

Jaunās Justīnes traģiskā bojāeja Rogovkā ir dziļi skārusi visu Latvijas tautu. Lai gan viņas tēvs un pamāte ir atzinuši zināmu atbildību, šķiet, ka viņiem ir plāns, lai izvairītos no mūža ieslodzījuma.

Gaidāmo tiesas sēdi, kas paredzēta 20. oktobrī, Rogovkas kopiena ar nepacietību gaida, jo viņi alkst pēc taisnīgas un stingras tiesas. Ir parādījušās satraucošas atklāsmes, kas liek domāt, ka Justīnes aiziešana mūžībā nebija tikai nejaušība.

Atgādināsim, ka nesen parādījās informācija, ka Justīnes tēvs savam cietuma kameras biedram stāstījis, ka tas bijis tikai neveiksmīgs nelaimes gadījums. Viņš teicis, ka uzņemsies pilnu atbildību arī par pamāti, protams, tas tā nenotiks.

Lasi vēl: 53 gadu vecumā bez dzīvības pazīmēm savās mājās atrasts izcils aktieris un ģimenes cilvēks

Tēvs stāstījis, ka virtuvē izdzirdējis skaļu troksni un kad tur aizskrējis ieraudzījis, ka pamāte situsi šķīvi pret galdu un tā lauska trāpījusi meitenītei kaklā, viņi to ir aizspieduši ar lupatām un nolikuši Justīni gulēt.

Kad pāris pamodies, meitenītes dzīvība jau bija izdzisusi un viņi nolēma viņas ķermenīti paslēpt. Atgādināsim, ka pāris šajā mirklī bija alkohola reibumā.

Nesen publicēts, ka tas noteikti nav bijis nelaimes gadījums, bet tīša rīcība. Tiesa abiem gaidāma 20.oktobrī.

Leave a Comment